Jump to content
Naimisiin.info

ss79

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

ss79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ss79

    Karpalobooli

    Meillä oli häissä aivan ihanaa boolia. Vodkaa Karpalomehua Ginger alea Limen mehua puristettuna ja sitten koristeeksi myös limeä Ihmiset jotka eivät yleensä juo boolia sanoivat että toi oli niin hyvää, että oli suorastaan pakko juoda Kannattaa tehdä juomasta n. 5 - 8 prosenttista.
  2. Meillä morsian heitti pehmolelun ja sulhanen tekniikkapallon (pieni jalkapallo). Pallosta tuli kyllä melkoinen taistelu - hiekka vaan lensi kun naimattomat miehet yritti saada sitä. Pehmolelullekin oli monta ottajaa ja moni pettyikin kun ei saanut sitä, se oli aivan ihana Saimme vierailta kiitosta tästä freesistä ideasta!
  3. ss79

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä on "marsseina" Elton Johnin Can you feel the love tonight ja Circle of life. Virren tilalla soitetaan Stingin Fields of gold
  4. JenniK:lle Kuulostaa kyllä aika kalliilta varsinkin kun menu on varsin tavanomainen. Onko tuo 30 € / henkilö pelkkä ruoan hinta vai sisältyykö siihen mahdollisesti jotain muutakin esim. tarjoilijat, liinat...? Meillä pelkkä ruoka maksaa 24 € / henkilö pk-seudulla.
  5. Olisiko suosituksia espoon tuomiokirkkoseurakunnan papeista? Haluamamme pappi on kesälomalla häidemme aikaan joten nyt tarvittaisiin suosituksia muista papeista.
  6. ss79

    Albergan kartano (Espoo)

    Löytyykö täältä ketään kenellä on ollut / on tulossa hääjuhla Albergan kartanossa? Me juhlimme Holvikellarissa 7.7.2006 ja mieluusti kuulisin kokemuksia tilasta ja sitten myös niiltä kommentteja jotka ovat varanneet tilan tulevia juhlia varten.
  7. Minusta tulee Sivén. Oma sukunimeni on harvinainen ja vain meidän lähisuvun käytössä mutta sietää jo vaihtoon. En ole siitä koskaan pahemmin pitänyt vaikka onkin aika normaalin kuuloinen mutta silti. Etunimeni sopii loistavasti uuden sukunimen kanssa yhteen ja koska sekin on harvinainen niin ei taida löytyä Suomesta samannimisiä. Eli pysyn silti edelleen harvinais nimisenä
×
×
  • Create New...