Jump to content
Naimisiin.info

Sopsu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sopsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sopsu

    Häätöppäyksiä?

    Meillä taas sattui päinvastoin niin että olin antamassa kimppuani alttarilla kaasolle. Tämä olikin unohtanut koko kimpun noudon ja istahtanut kolmanteen riviin! Pappi siinä sitten vinkkaili kaason hoitamaan hommansa!!
  2. Itse en ole (onneksi ) vielä painajaisia nähnyt - 2 viikkoa häihin. Ainut uni oli että kaulakoru on jäänyt omaan kotiin kun pitäisi kaason kotoa lähteä kirkkoon.. Kaaso näki viime yönä unta että olimme häitä edeltävänä päivänä olleet McDonaldsilla ja minä olin tivannut että eihän hampurilaisessa vain ole alkoholia, etten halua ottaa mitään juuri ennen vihkimistä..!!!
  3. Kotona ollessa kihlasormus makoilee kellon vieressä hyllyllä. Otan heti mukaan jos lähden vaikka vain lähikauppaan tai roskia viemään...!! "Ihmisten ilmoilla" tulisi orpo olo ilman.
  4. Ikävät muistot liittyvät juuri tuohon häiden ruokapuoleen... Vaikka vieraita on vain sata ja alle, aikaa kuluu tuhottomasti. Ja jos jo ruokansa saaneille ei ole mitään ohjelmaa niin haaauuukotus... Ja kutsukaa vain lähimmät ihmiset.. ei niitä kummin kaiman serkkuja joista sekä morsian että sulhanen kyselee "onko tuo joku sun sukulaisesi?"
  5. Sopsu

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Meillä on yhteinen ajatus että ei mitään turhia väkerryksiä ja krääsää. Minun osuuteni on näissä järjestelyissä saapua kauniina kirkkoon. Sulhanen toivoi jotain kaunista puvun alle..
  6. Meillä on nuo samat ajatukset budjetista ja ajankäytöstä. Illemmalla meillä on vapaammat pippalot ja sitä ennen jokainen vieras voi ruokailla missä mielii.
×
×
  • Create New...