Jump to content
Naimisiin.info

Keksi

Rouva
  • Viestit

    1443
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Keksi

  1. Meillä piti olla boolia johon tuli Passoaa, Spriteä, Jaffa Pitahayaa, ananas- ja appelsiinimehua ja vodkaa. Passoakin kun on kuitenkin suhteellisen kallista, niin vaihdettiin se sitten melko vastaavaan LOL-likööriin :) Ja tuli ihan mahdottoman hyvää boolia! Eikä tuu kalliiks jos hakee esim. sitruunalimsan ja mehut jostain Lidlistä :girl_wink:

  2. Meillä oli oma pöytä, siitä syystä että haluttiin nähdä kaikki, ja kaikki näkivät meidät :) Mutta jos sinne pöytään ei kukaan tuu juttelemaan niin voihan sitä itekin poistua sieltä! Ei me ainakaan istuttu siellä pöydässä loppujen lopuks paljoakaan sinä iltana, vaan kierreltiin ite juttelemassa ihmisten kans ja hakemassa ruokaa ja juomaa jne..

  3. Meillä oli Singstar loppuillasta heijastettuna valkokankaalle, ja kyllä se oli suosittu! Harmitti vaan, että pistettiin se ehkä vähän liiankin myöhään, moni oli jo lähtenyt ja laulajia olis varmasti riittänyt jo aiemminkin.. Mutta hyvin toimi, meillä oli kuitenkin kaiken kaikkiaan aika rennot häät ja kavereita lähinnä vieraina :)

  4. Meille bestman ja kaasot olivat järjestäneet yllätyksenä ja lahjana juhliin Mikko Vaismaan esiintymään, ja sopi kyllä just täydellisesti meidän häihin! Vieraat kun oli lähinnä kavereita ja muutenkin nuorta porukkaa, niin ei tarvinnut miettiä mitään vanhempien sukulaisten kauhistelua. Lisäksi bestman oli etukäteen kertonut joitakin tietoja meistä ja jostakin vieraastakin, joten jutut liittyivät meihin aika hyvin. Hauskaa oli!

  5. Kyllä meillekin kihlaus on lupaus avioliitosta. Kun mies kosi mua, oltiin molemmat vielä 17. Hääpäivä päätettiin aika äkkiä ja oli se hassua kun vielä kihlajaisissa ja sen jälkeenkin kaverit järkyttyi/ihmetteli kun kerrottiin että ollaan menossa ensi kesänä naimisiin. "Ai mitä, oikeestikko? Vau!"

    No eipä tietenkään oikeesti, ihan muuten vaan ollaan kihloissa :D Nykyajan kihlakäsitys on aika kummallinen. Yks kaveri puhu mulle kerran että "tuo mies saa kyllä kosia mua sitten, mähän jo kysyin että mennäänkö kihloihin!" Että "mennäänkö kihloihin" ja "mennäänkö naimisiin" tulee sitten eri kerroilla vissiinkin eikä niillä oo mitään tekemistä toistensa kans :lol:

  6. Meille iski tässä säästövimmoissamme idea siitä, että jos hääjuhlan iltapalan ruuat tulisivatkin vieraiden tuomana. Joka tapauksessa meidän vihkiminen on illalla, jonka jälkeen mennään juhlapaikalle kahvittelemaan. Lämmintä ruokaa ei tarjoilla ollenkaan. Tämän jälkeen ois tarkoitus viettää iltaa lähinnä kaveriporukalla, ja niin, että tosiaan iltapalaa tarjottaisiin myöhään illalla/yöllä.

    Onko ajatus ihan typerä? Meneekö hääjuhlasta idea, jos vieraat joutuvat tuomaan itse ruokia juhliin eikä ne tule meidän puolesta? Tuntuu toisaalta tosi törkeältä. Totta kai laitetaan sitten kutsuihin ilmoitus siitä, että muita lahjoja emme toivo, vaan paras lahja on auttaa meitä hääjuhlan järjestämisessä tällä tavalla :) Suunniteltiin, että ilmoittautumisen yhteydessä bestman/kaasot voisivat sitten ohjata ja kysellä, että mitä kannattaa tuoda, mitä on jo tulossa jne. Ja korostan tosiaan sitä, että sukulaisia ei häihin oo tulossa perheiden lisäksi, vaan kaverihäitä vietellään, ja toivotaan että illasta tulee semmonen mukavan lepposa kavereiden illanvietto :)

    Ilmaiskaahan mielipiteenne!

  7. Edelliseltä kirjoittajalta haluaisin kysyä, miksi ihmeessä kiirehtiä naimisiin menoa vain, koska rakastaa toista? Jos aikoo elää yhdessä toisen kanssa koko loppuelämän joka tapauksessa, miksi avioliitto olisi niin kiirehdittävä ja välttämätön asia? Samaan syssyyn voisin melkein ihmetellä, miksi ihmeessä yleensä nuoret naiset ovat niitä jotka vouhottavat haluavansa naimisiin alaikäisenä, eikä vastaavia miespuolisia henkilöitä näy mailla eikä halmeilla(selvää lienee, että nuorten miestin kypsymättömyys on yksi syy, mutta oliskohan muitakin?).

    Mulla tämä ajatus johtuu ihan uskonnollisista seikoista. Haluan saada sen siunauksen liitolle. Ja ei me mun mielestä mitenkään erityisemmin kiirehditä kun ei kuitenkaan olla ryntäämässä alaikäisinä naimisiin. En näe mitään syytä odottaa montaa vuotta, jos aikoo elää yhdessä toisen kanssa koko loppuelämän.. Tuon kysymyksen voi tosiaan kääntää ihan toisinkin päin.

  8. Olen todella samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, siinä tuli suunnilleen kaikki mun ajatukset esille.

    Sen sanon tuosta 18-vuotiaana avioitumisesta, että ihmiset sanoo monesti: "Jos se on oikeaa rakkautta, niin miksi ei voi odottaa?" Tämän kysymyksen ite kyllä ajattelisin niin päin, että jos on löytänyt oikean ihmisen, ja sen kanssa haluaa elää loppuelämän, niin miksi pitäisi odottaa?

    Kypsyydestä vielä. Tottakai löytyy aina joku nuorena avioituva, joka ei ehkä ole toisten näkökulmasta tarpeeksi kypsä. Mutta täällä on taidettu jo sanoakin sitä, että tämän asian suhteen nuoretkin kyllä yleensä ymmärtää oman kypsyytensä. Kovin moni ei mene alle kaksikymppisenä naimisiin. Ite oon vielä 17, ens kesänä täytän 18 ja sillon vietetään häitä myös. Ja oon ihan varma siitä, että suurin osa mun ikäisistä vain kauhistelee sitä, että miten joku voi mennä näin nuorena naimisiin ja haluaa menettää nuoruutensa jnejne.. Harvalla nykyajan ihmisellä on tarvetta päästä naimisiin alle parikymppisinä, tai muutamaan vuoteen siitä eteenpäinkään. Tosin aina löytyy niitä nuoria, jotka menee vääristä syistä naimisiin. Tuntuu vähän siltä, että ei löydy muita näin nuorena avioituvia kuin niitä, jotka on esiaviollista seksiä vastaan tai sitten saavat/ovat saaneet lapsen. Tokihan en sano sitä, että olisi väärin mennä naimisiin silloin kun on jo lapsikin, siinä tapauksessa se on vain hyvä

    Okei, tämä nyt meni OT, koska kyse ketjussa oli alaikäisten avioliitoista. Mullakin meni lähinnä yleiseen pohdintaan nuorena avioitumisesta. Samaa mieltä olen siinä, että eiköhän sinne täysi-ikäisyyteen asti jokainen pysty odottaa, ellei nyt sitä lasta ole tulossa. Siinä on se raja, ja siihen asti pitäisi jaksaa odottaa.

    En nyt tiedä oliko tässä mun selityksessä mitään pointtia, ajatukset harhailee vähän siellä ja täällä. Saattaa olla hieman sekavaa.

×
×
  • Create New...