Jump to content
Naimisiin.info

conzuela

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän conzuela kaikki viestit

  1. Mun vihkisormukseen tulee "7.8.2010 Koska rakastan",kihlassa kihla pvm ja miehen nimi, miehellä kihlassa vain mun nimi ja kihlapvm, pitänee miettiä lisäiskö siihen vihkipvmnkin, kun erillistä vihkisormusta hänelle ei tule.
  2. onko täällä laitasaaren seuorjen talossa juhlia pitäneitä? meille tulossa isot häät ja mietin miten pöydät saisi parhaiten mahtumaan...eli jos olet häät kyseisessä paikassa pitänyt tai olet vieraana häissä ollut, oisko vinkkiä millainen pöytäjärjestys olisi paras?
  3. conzuela

    Kanttori ei hyväksynyt biisiä...

    mie olin kanssa juuri sitä braveheartin biisiä suunnitellut viimeiset 10 vuotta! ja nyt kanttori sanoi EI! kyllä oli kova pala. lisäksi ystäväni harjoittelema, sulhasen ja minun kummankin nuoruuden lempilaulu torjuttiin myös (pieni ja hento ote)..meni koko maku kirkkohäistä. Olen tietyllä asteella jumalaan uskova, mutta tuntuu ettei kirkko enää sitä asiaa edusta... Totta on, että se on "hengellinen" juhla, mutta parin omilla lauluvalinnoillahan uskonto tuotaisiin lähemmäksi ihmisiä. Ei minua mitkään hengelliset laulut kosketa, enkä todellakaan halua niitä hääjuhlaani. Ne ovat kankeita ja tekopyhiä. Tuli vähän rajua tekstiä kun kiukuttaa.. täällä on harkinnassa nyt kirkosta eroaminen ja siviilivihkimisen järjestäminen jos kirkon katsonta tapa on noin kaukana omastani...ihan kuin kaksi eri uskontoa...
  4. saimme kuulla kirkkomme kanttorilta kielteisen vastauksen suunnittelemaamme lauluesitykseen ja häämarssiin. nyt mietimme kikoan vaihtoa (tai hääpaikalla vihkimistä).onko missään oulun alueella kirkkoa/kanttoria jossa olette saaneet hieman vapaammin valita musiikin? voi tosin olla jo myöhäistä vaihtaa sillä häät elokuussa. meille oli siis varattu oulunsalon kirkko. Muhos/ oulu kiinnostaisi, miksei kempelekin... ja meille tulee papiksi timo jnutunen (kempeleen srk) onko kokemuksia?
  5. conzuela

    Kaitaliinat

    Mulla olisi hakusessa musta, jossa mahd. jotain hopeista koukeroa, mutta melkeenpä puhdas musta parempi kaitaliina, jota tarvitsisi reilusti (yli 40m). Onko vinkkejä mistä sellaista löytäisin. Liian läpinäkyvää harsoa se ei saa olla (sulkee pois organzat yms). Ja tiedättekö onko pääkapunkiseudulla tai oulussa jossain isommat valikoimat noita kuituliina rullia? marketeissa oli vaan värikkäitä versioita...
×
×
  • Create New...