Ameno

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ameno

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tavattiin 06/01 Kihloihin 12/04 Yhteen muutto 03/05 Oma koti 08/08 Naimisiin 09/10
  2. Ite oon ollu jos jonkinlaisissa kissanristiäisissä (pitopalvelu)tarjoilijana, enkä pidä tuon kaltaista läträämistä edes työläänä... Oon ollu ~200 hengen tilaisuudessa, jossa askarreltiin kaikille juoma, mihin tuli likööri+skumppa. Ei paha. Tarttee vaan olla pöytätilaa, mihin ne lasit rivittää ja siitä sarjatyönä... Päätät(te) vaan ite mitä oikeesti haluatte.
  3. Aluksi ajattelin, ettei meillä ole vaihtoehtoa, skumppa pitää olla. Toisaalta, syyshäihin aika liki merta ja kuitenkin maalla sopii muukin juoma. Nyt on sellainen olo, että mieluisin vaihtoehto taitaa olla tyrnimehu ja kuohari. Tässä yhteydessä saa kuohuva olla melko makeaa, muuten en makeaa itse suostu juomaan... Holittomana tyrni+sprite? Ehkä. Tai vastaava homma mallia Kir (Royal). Kai siinä vois myös käyttää ite tehtyä kunnon mustaviinimarjamehua. Olis kanssa hyvää.. Tai jotain.
  4. Itselleni nimen harvinaisuus ei niinkään ole itseisarvo. Omaa sukunimeäni, joka ei todella ole yleinen (Vrk:n järjestelmän mukaan nyk. nimenä 35) kehutaan kauniiksi ja pidän siitä itsekin. Miehen nimeä löytyy se likemmäs 15 000.. Ja kuuluu siis yleisimpien -nen -nimien joukkoon. Koen, että sopiva nimi on se mikä ratkaisee. Oma ratkaisuni on vielä tekemättä.