Jump to content
Naimisiin.info

lindaw

Rouva
  • Viestit

    3430
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by lindaw

  1. Kirkko kyllä vihkii pareja arkisinkin, se ei ole ongelma. Tiedän muutaman arkipäivänä kirkossa naimisiin menneen parin, toiset menivät salaa (morsian ainakin oli aamupäivänkin töissä) ihan parin todistajan läsnäollessa ja toiset pitivät perinteiset häät. Jälkimmäisten hääpäivä oli tosin perjantai, ja sijainti sellainen että puolet vieraista joutui joka tapauksessa matkustamaan pidemmälle ja olisivat siis ehkä joutuneet ottamaan lomaa töistä vaikka päivä olisikin ollut lauantai.

    Täytyy kyllä sanoa, että itseäni ärsyttäisi joutua anomaan keskellä viikkoa päivää vapaaksi töistä vain siksi, että hääpari välttämättä haluaa mennä juuri tiettynä päivänä naimisiin. Ihan kauhean monen ihmisen häiden takia en edes ottaisi töistä vapaata. Kannattaa huomioida myös se, että moni vieras voi olla menossa seuraavaksi aamuksi töihin, eikä siten juhli kovin myöhään. Enkä nyt tarkoita sitä, että seuraava päivä täytyy pyhittää krapulalle, vaan ihan sitä että arkipäivänä täytyy olla aikaisemmin nukkumassa. Eli ymmärrän kyllä sulhasesi mielipiteen hääpäivästä. Johonkin kompromissiin teidän tietysti täytyy päästä ja saada keskusteluyhteys auki, koska teidän molempien hääthän ne on. Entä jos menette kirkossa naimisiin perhepiirissä tuolloin 1.8. ja pidätte isommat juhlat seuraavana lauantaina? :)

    Mites 18.8.2018? :) Se olisi lauantai. Vaikka hääpäivä ei olisikaan tärkeä päivämäärä ennen häitä, siitä tulee sellainen häiden jälkeen. :-X Jos lapsia kerta haluatte, niin ainakin mun mielestä on kivaa kun on erikseen hääpäivä ja vuosipäivä, eli enemmän hyviä syitä laittaa lapset hoitoon ja päästä treffeille puolison kanssa. ;)

    Kuinka myöhäiselle kellonajalle voi muuten saada vihkimisen? Jos teillä olisi esim. klo 15.30 vihkiminen ja juhlat siitä heti perään, monen vieraan ei ehkä tarvitsisi edes ottaa vapaata töistä kuin iltapäivän verran. Sellainen järjestely voisi ehkä toimiakin. :)

  2. ^Polttareiden järjestäminen onnistuu ihan hyvin matkankin takaa, siitä ei kannata huolehtia. :)

     

    Minä kutsuisin tuon raskaana olevan ja pienen vauvan äidin. Voi olla, että he haluavat kuitenkin osallistua edes johonkin osaan päivästä. Itse pahoittaisin mieleni, jos minua ei kutsuttaisi polttareihin. Eihän se kutsu ole mikään osallistumisvaatimus, kyllä he varmasti osaavat aikuisina ihmisinä itse päättää, osallistuvatko vai eivät. Minulla ei ole lasta, mutta voisin kuvitella, että pienen vauvan äidille kaverin polttarit voi olla ihan tervetullutkin syy jättää lapsi isälleen ja lähteä itse vähän tuulettumaan.

     

    Nuo velvollisuudesta kutsuttavat, miksi ylipäänsä haluat kutsua heidät häihinne? Tekstistäsi saa sellaisen kuvan, että et oikein enää pidä kyseisistä ihmisistä. Itse olisin kyllä ihmeissäni, jos minut kutsuttaisiin kaverini häihin, mutta ei polttareihin.

     

    Miespuolinen osallistuja osaa varmasti itsekin päättää, viihtyisikö hän polttareissasi. Oman mieheni polttareissa oli yksi nainen mukana, ja ihan hyvin hän kuulemma viihtyi. Sen sijaan erään ystäväni polttareihin kutsuttu ainoa miespuolinen osallistuja ei halunnut tulla paikalle ainoana miehenä.

  3. Me järjestetään tosi pienet häät kotona. Järjestetään erilliset juhlat kavereille ja perheille, perhejuhlaan on tulossa maksimissaan 15 henkeä ja kaveribileisiin 27. Voin sitten myöhemmin tulla kertomaan, miten meni. ^_^ Emme halua tuhlata kauheasti rahaa yksiin juhliin tai stressata isojen juhlien järjestämisestä ja keskipisteenä olemisesta. Siksi emme kutsu koko sukua. Pelkästään minun suvustani voisi kutsua 50 henkeä, mikä on ihan liian iso määrä meille.

    Ravintoloista saa tosiaan vuokrattua kabinetteja ja nuo mökitkin kuulostavat hyvältä idealta. ^_^

  4. Olimme kuukausi sitten Kreetalla Agia Marinassa, ja se saari kyllä vei sydämen. :-X Kannattaa vuokrata joku menopeli ja käydä vähän kiertelemässä vuorilla. :girl_smile: Itse Hanian kaupunki ei erityisesti sykähdyttänyt, pienet vuoristokylät ihastuttivat sitten sitäkin enemmän.

    Romanttiselle illalliselle suosittelen Plataniaksen yläkylässä olevaa Cosmosta, joka taitaa olla Tripadvisorin suositelluin ravintola Plataniaksessa. Ravintola oli siisti, henkilökunta ystävällistä, näkymät kylään ja merelle upeita ja kaiken kruunasi taivaallisen hyvä lammas. :girl_in_love: Pääkadun varrella Plataniaksessa on myös Mylos tou Kerata -niminen ravintola, jossa istutaan todella kauniissa puutarhassa ja sielläkin oli taivaallinen ruoka. Meidän pöytä oli vielä koristeltu ruusun terälehdillä. :-X

    Hanian itäpuolella, pari kilometriä keskustasta, on Thalassino Ageri -niminen kalaravintola, joka sijaitsee aivan meren rannalla vanhassa nahanparkitsimossa (tannery englanniksi). Ruoka oli tuollakin oikein hyvää ja näkymä merelle todella ihana.

    Kreetan ruoka. :-X

  5. ^Määristä minulla ei ole vielä mitään kokemusta, koska häät on vasta edessä, mutta hinnat löytyvät helposti SuperAlkon nettisivuilta. Kannattaa myös harkita laivayhtiöiden ennakkotilauksia sekä Sadamamarketia. Meidän juomamme (11 keissiä kaljaa, 6 siideriä ja 4 karpalolonkeroa) maksavat Tallinkin Pre-Orderissa 279 euroa, SuperAlkossa 274,5 euroa ja 215 euroa Sadamamarketissa. Näistä vaihtoehdoista päädyimme siihen, että kaasoni miehineen, jotka ovat muutenkin matkaamassa Tallinnaan, tuovat juomat Tallinkin Pre-Orderista tullin läpi meille satamaan.

    Me pidämme kahdet juhlat, perheille pidettävään juhlaan on tulossa 13 henkeä ja kavereille pidettävään 28. Noiden juomien lisäksi ostamme Alkosta viinit. Alkoholia tulee kaveribileisiin jotain 22 annosta/hlö, mikä on todella yläkanttiin, mutta eipähän minkään pitäisi loppua kesken.

  6. Pihistys

    -morsiuspuku

    -meikki (teen itse)

    -hiukset (teen itse)

    -juhlat kotona

    -vierasmäärä

    -hääyö kotona

    -ei morsiuskimppua

    -koristelu vähäistä

    -musiikki levyltä/Spotifysta

    -ei kakunkoristetta

    Panostus

    -ruoka (tehdään kylläkin itse, mutta satsataan hyviin raaka-aineisiin)

    -juomat

    -morsiamen laukku ja kengät

    -häämatka

    -morsiamen kihlasormus

×
×
  • Create New...