Jump to content
Naimisiin.info

paki

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

paki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täällä myös yksi tyytyväinen Silvan asiakas. Messuilta tilattiin 003. Aluksi ihastuin myös nro:n 229, 275 ja 246. Tuohon kolmoseen kuitenkin päädyttiin ja nyt toivon saavani vielä yhden sileä siihen kolmanneksi vaikka ekana hääpäivänä tai huomenlahjaksi. (no toivossa on hyvä elää) Tosi hyvää palvelua saatiin ja sormus on helmikuussa tilattu ja pitävät sitä tallessa liikkeessä elokuun puoliväliin asti jolloin viedään kihlat sinne kiillotukseen. En uskalla ottaa sormusta kotiin, kun se tulee kuitenki hukkumisen pelosta laitettua niin hyvään piiloon etten löydä sitä enää itekään! : Hinnasta lähti 260e kaupan päälle kaiverrukset vihkiin ja sulhon kihlaan sekä molempien kihlojen kiillotukset. Oon vaan yhden tympääntyneen myyjän tavannu laatukorun tiskin takana. Jotta oikein positiivista hehkutusta täältä suunnasta. Nyt vaan ootellaan ajan kulumista, jotta pääsen syyskuussa tuota ihanuutta käyttään.
  2. paki

    Hämeenlinna + lähikunnat

    Edellisestä vierailusta onkin jo aikaa... :-[ Elikkä kirkko on nytten Vanaja ja juhlapaikka Aulangon Heikkilä. Valitiin se juhlapaikaksi kun sinne saa mökin varattua ja tytöt (silloin 1v11kk ja 9,5kk) nukkumaan ihmisten aikaan. Paikka ihanasti järven rannalla, et saa upeita miljöökuvia -niin jos ei oo mukavaa syssyistä sadetta ilmassa... ;D
  3. paki

    Hämeenlinna + lähikunnat

    Myö ollaan menossa naimisiin syyskuussa. Wisahovi olis ihana paikka, mut toisaalta Tarinmaan vpk-taloa on kehuttu myös kovasti. Tietäskö kukaan yhteystietoja kyseiseen paikkaat? Olen haaveillu jos Janakkalan kirkossa olis vihkiminen toisaalta ei Vanajakaan hullumpi ole. Jostain syystä vaan olen rakastunu Janakkalan kko:n. Toisaalta taas Vanaja on mun rippikirkko... Mies on muualta, joten hällä ei oo tunnesiteitä kumpaankaan kirkkoon. =)
×
×
  • Create New...