Tytyjä

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tytyjä

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • AIM
    Morsian
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Uusimaa
  1. Minulla ei ole hyvät välit isääni, joten olen kahden vaiheilla, kävelenkö yhdessä mieheni kanssa vai kävelenkö veljeni kanssa. Kohta pitäis jo päättää.
  2. Häihin enään n. kuukausi ja meillä on vielä ohjelma, kaitaliinat, ja paljon askartelua tekemättä ja kokki tapaamatta ja papin kanssakaan ei olla vielä keskusteltu. Huomenna tapaan valokuvaajan. Jotenkin tuntuu nyt, että kiire tulee vaikka aluksi tuntui, että ei oo mitään hätää. Onneksi kuitenkin kaikki suuret asiat on jo varattuna, ym. Tänä viikonloppuna askarrellaankin urakalla, niin sen jälkeen varmasti helpottaa. Ainakin niin toivon.
  3. Miehen nimen otan. En ole edes miettinyt oman sukunimen pitoa tai yhdistelmän ottamista.
  4. 144 euroa alennuksesta.
  5. En halua mitään ylikruusattua sormusta, haluan ihan yksinkertaisen sormuksen ja työni vuoksi sormuksessani ei saa kivet törröttää. Eilen sitten löytyikin alennuksesta täydellinen sormus 144 euroa. En siis ostaa mitään tuhansia euroja maksavaa sormusta ja tarkoitus oli löytää alle 500eurolla sormus, koska työni vuoksi tiedän, että se tulee kokemaan kovia, niin en siksikään halua mitään yli kallista sormusta.
  6. Kyllä pidän molemmat kädessä. Sopivat yhteen hyvin.
  7. Meillä mies ei olisi halunnut nähdä pukua ennen kuin vasta kirkossa, mutta kun en saanut kokeilu apua, niin joutui auttaa nyörityksissä. Ei kyllä sen kummemmin suostunut pukua katsomaan. Ja meillä on valokuvauskin ennen kirkkoa, joten silloin näkee puvun kunnolla. Nyt on vaan takaa nähnyt.
  8. Minun pukuni maksoi 230 euroa. Siihen olen ostanut tiaran 20 euroa, huntu 21 euroa kengät 50 euroa ja bolero 15 euroa, vannehame 35 euroa ja sukkanauha 10euroa eli yhteensä rahaa mennyt vaatteisiin 371euroa. Suhteellisen halvalla siis sain kaikki ostettua, mikä oli tarkoituskin.
  9. Me oltiin vuosi oltu 10kk yhdessä ku mentiin kihloihin, mutta kihloissa ollaan oltu 8 vuotta ja 3kk, kun mennään naimisiin. Pitkä on ollu kihlaus.
  10. Mua jännittää kaikista eniten vieraiden viihtyminen ja alttarille kävely. En tykkää olla mitenkään esillä ja siinä, kun sata silmäparia tuijottaa, niin hieman sen ajattelukin alkaa jännittää.
  11. Minä katselin netistä pukuja. Yksi oli yli muiden ja siihen rakastuin. Jatkoin kuitenkin katselua, mutta silti aina kävin tuijottelemassa yhtä ja samaa pukua. Sen päätin sitten tilata (tilasin siis netistä). Ennen kuin edes tilasin, niin näin itsestäni unia kyseinen puku päällä. Ja kun puku tuli, se oli täydellinen.