HelmetCat

Rouva
 • Content count

  2737
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HelmetCat

 1. Happiness makes up in height for what it lacks in length. ~Robert Frost

 2. That which we persist in doing becomes easier, not that the task itself has become easier, but that our ability to perform it has improved. ~Ralph Waldo Emerson

 3. An idea is salvation by imagination. ~Frank Lloyd Wright

 4. Change your thoughts and you change your world. ~Norman Vincent Peale

 5. Sooner or later we all quote our mothers. ~Bern Williams

 6. When dealing with people, let us remember we are not dealing with creatures of logic. We are dealing with creatures of emotion, creatures bustling with prejudices and motivated by pride and vanity. ~Dale Carnegie

 7. Forget injuries, never forget kindnesses. ~Confucius

 8. If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. ~Bertrand Russell

 9. When dealing with the insane, the best method is to pretend to be sane. ~Hermann Hesse

 10. Hearing voices no one else can hear isn't a good sign, even in the wizarding world. ~J.K. Rowling

 11. How poor are they who have not patience! What wound did ever heal but by degrees. ~William Shakespeare

 12. The greatest mistake you can make in life is to be continually afraid you will make one. ~Elbert Hubbard

 13. Meillä oli yllätyshäät, kutsuttiin ihmiset juhlimaan valmistujaisia, kihlajaisia, uutta vuotta ja mun synttäreitä. Osa jäi tulematta, ja sano myöhemmin, et olis tullu, jos ois tienny et ne on häät. Ei voi mitää, onneks ihan kaikista oleellisimmat ihmiset tuli. Meillä oli yhtenä ohjelmanumerona taikuri, joka sitte pyys meiät jeesaamaan viimesen numeronsa kanssa, jollon päästiin luontevasti lavalle. Mä poistuin hetkeks muka hakemaan jotai, ja palasin häämarssin tahdittamana. Niitä ilmeitä oli kyl hauska sivusilmällä kattoa. Saatiin pelkästään hyvää palautetta kaikin puolin, et meillä ainaki meni nappiin.
 14. Aaaa, joo, siis me ootettii kyl vikaan maholliseen päivään, pari ihmistä ei vaan tullu, eikä ilmottanu mitää. Enemmän tietty harmitti ettei ko henkilöt tullu, mut kyl se rahaki kirpas.
 15. ^ No meillä pitopalvelun kustannukset oli 45€/hlö, et kyl meillä tuntu jo parin ihmisen poisjäänti.
 16. Paypal on siis "maksupalvelu" jossa esim. mulla on luottokortti ja visa electron. Jos valitsen sieltä luottokortin, ni velotus menee sieltä, jos visa electronin, ni velotus menee tililtä. Ite suosittelene sitä, koska jos tulee ongelmia, voi maksun "jäädyttää" kunnes asia on selvä.
 17. Ei mulle ainakaa oo tullu mitää extrakuluja, mä maksan paypalillä, ni se ilmottaa kokonaissumman ennen ku maksaa. Mut oon mä ostanu paljonki asioita mm. Hong Kongista, joissa ei oo ollu postituskuluja ollenkaa. Ainakaa erikseen siis.
 18. Tää olis testi...

  1. patrika

   patrika

   Kommentoidaan sitten - tehdaas testi toisinkinpain niin naen itse ilmoituksen ;)

  2. HelmetCat

   HelmetCat

   Kiitos patrika. ^_^

 19. Enpä tullu kysyneeks maksaako, mut en myöskään tiiä tekeekö ammattilaisena, vai harrastelijapohjalta.
 20. Kovin on halpa... Pistää epäilemään ettei kovin ammattilainen ainakaan taida olla??? Riippuu mitä tarkotat ammattilaisella? Meillä ei ainakaa oo mitää valittamista.
 21. Mitä haluisit tietää?
 22. ^ Riippuu tietty missä häät järjestää, mut suosittelin jo aiemmin tässä ketjussa Jussi Jalkasta, joka on stand-uptaikuri, 30min 300€.
 23. Meillä oli suunnitelmissa 65 hengelle kulmikas hevosen kenkä muoto pöydille, mut koska vieraita tuliki sitte vajaa 40, ni pöydät oli L:n muotosesti. Meillä ainaki toimi hyvin, ja Gardenianhan sivuillaki on jotin vaihtoehtoja pöytämalleiks.
 24. Mun vihkini makso 12€. Ja ei siis valittu sitä hinnan, vaan ulkonäön mukaan.
 25. Ei mitää sittenkää...