Jump to content
Naimisiin.info

E_lovena

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

E_lovena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Näissä merkeissä meilläkin lähes koko päivä meni: Nautimme myös aittahuoneeseen tuodun runsaan aamupalan, tipautimme häälahjamme kotiin samalla kun haimme sieltä matkalaukkumme ja suuntasimme kohti lentoasemaa. Illalla tunnelmoimme jo takkatulen loimussa Lemmenjoella.
  2. Minäkin nukahdin kumman kivuttomasti siinä puolen yön maissa, tosin varsin raskaan päivän (tai no, koko viikon) päätteeksi. Kun sitten avasin silmäni, ajattelin että "No niin, nyt sitten saan pyöriä hereillä loppu yön" sillä yhtään ei enää unettanut. Mutta kello olikin suureksi yllätyksekseni jo lähes seitsemän ja olikin aika herätä ;D.
  3. Me varmaan lukeudumme tuohon joukkoon, if I know ;D. Hääyöpaikassamme, tunnelmallisessa aittahuoneessa, olimme ennen yhtä, mutta nukkumaan käytiin kyllä vasta viiden aikoihin... Tosin suurin osa tästä ajasta kyllä jutusteltiin kuluneesta päivästä ja jaettiin kokemuksia .
  4. E_lovena

    Häätöppäyksiä?

    Heh, toi hintalappujuttu kuulostaa tutulta. Itse unohdin nimittäin poistaa laput kenkieni pohjasta ja tämä muistui mieleeni tasan sillä hetkellä, kun piti ensimmäisen kerran polvistua. Onnistuin kuitenkin sen verran vilkaisemaan sivulleni, että näin kenkien jäävän piiloon helmojeni alle ja sain mielenrauhan. Mutta varsinaisia "töppäyksiäkin" sattui. Muista henkilöistä töppäilivät enimmäkseen pappi ja kanttori. Ensin mainittu soitti minulle omaisten huoneseen kolme minuuttia ennen H-hetkeä kysyäkseen luettavista raaamatunkohdista, oli unohtanut ne. No, hän luki sitten mitä sattui. Pappi oli myöskin luvannut lukea runon, jonka olimme valinneet jo puolitoista vuotta ennen häitä, mutta unohti ilmeisesti senkin... Kanttori taas unohti soittaa häälaulustamme kertosäkeet ja esilaulajana jätti myöskin yhden pätkän kokonaan laulamatta. Tippuikohan kirja? Ja sisääntulomarssin soidessa pappi istutti kirkkokansan tauon aikana. Ilme oli hyvä, kun marssi jatkuikin. Itse taas unohdimme laittaa vieraskirjan esiin. Muutoin ilta oli täydellinen ja töppäyksethän ovat vain yksityiskohtia, jotka saavat päivän muistumaan paremmin mieleen.
  5. E_lovena

    Kokemuksia: lapset häissä

    Hui mitä lapsikokemuksia ! Onneksi voin laittaa tähän vähän lohduttavampaa luettavaa niille, jotka pelkäävät lasten terrorisoivan tulevaa juhlaansa. Eli meidän onnenpäiväämme todistamaan saapui myös monia lapsivieraita. Olimme heille järjestäneet MLL:n kautta kaksi kaitsijaa sekä oman tilan, jossa oli pelejä, askartelutarpeita tms. (nämä toimitti siskoni, jolla omia lapsia). Lapset viihtyivätkin loistavasti eivätkä todellakaan olleet häiriöksi. Illan aikana kaitsijat olivat yhdessä lasten kanssa suunnitelleet myös häihimme loistavasti sopivan ohjelmanumeron; he olivat askarrelleet tähtitikut ja leikkivät ja lauloivat Tuiki, tuiki tähtösen . Koko illan ajan saimme myös toinen toistaan hienompia onnittelupiirroksia, joista jää ihana muisto ;D. Lapset myös tanssivat ahkerasti ja hääparillakin oli vientiä pienten keskuudessa ;D. Lapsia ei siis pidetty vain piilossa. Haluaisin vielä lisätä, että emme järjestäneet lapsille viihdykettä vanhempien takia, vaan nimenomaan lapsivieraidemme iloksi. Mielestämme kaikilla kutsutuilla tulee olla hauskaa eivätkä lapset varmaankaan nauti pelkästä paikallaan istumisesta. Ja kivaa heillä taisikin olla, sillä sisareni 4-vuotias oli seuraavana aamuna kysynyt, että koskas on seuraavat häät ;D.
  6. Annoin miehelleni huomenlahjaksi taskukellon, johon oli kaiverrettu molemmille täysin uusi yhteinen sukunimi. Oli siis tarkoitettu "uuden suvun" sukukalleudeksi ;D.
  7. E_lovena

    Lahti ja lähialueet

    Yhdyn osin edelliseen ;D - nykyään E_lovena ja sulho vaikuttavat Orimattilassa, mutta sulho on kyllä ihan syntyperäinen lahtelainen. Hääjuhlaa sen sijaan vietetään 24.1.2004 tunnesyistä (joista voi lukea enemmän päikkäristä ) Hollolan Kunnantuvalla ja vihkiminen tapahtuu sitä ennen viereisessä Hollolan kirkossa . Mutta ihan tästä liepeiltä siis !
  8. Moips! Meille oli alusta asti selvää mitä haluamme sormuksiimme kaiverrettvan: E_lovena: "Missä tähtitivas hohtaa..." Sulho: "...siellä polku toisen kohtaa." Meinasi vain tulla mutka matkaan, kun omassa sormuksessani ei ollut ko. kiverrukselle riittävästi tilaa. Seppä ehdotteli jo niitä tavanomaisia nimiä ja päivämääriä. Mutta minä päätin, että sana "tähtitaivas" korvataan tähden kuvalla * ja niinpä saimme haluamamme kaiveruksen ;D!
×
×
  • Create New...