Jump to content
Naimisiin.info

Josefiina82

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Josefiina82 kaikki viestit

  1. Itse olen käynyt lääkärissä ja saanut beetasalpaajia jännitysoireisiin tarvittaessa, en tosin häiden vaan yleisesti jännittämisen takia. En missään tapauksessa kannata lääkkeitä, mutta uskon että ne tekee hääpäivästäni sellaisen kuin toivon, en halua muistaa niitä vain rapuna olemisesta. Jännitykseen helpottaa jo nyt tieto siitä että apua on saatavilla jos siltä tuntuu. Olen jo kokeillut lääkkeitä enkä tunne mitään eroa normaalioloon(jännitystunne häviää kuitenkin!), ei ole huonovointisuutta eikä väsymystä.
  2. Pitäisi keksiä minkä biisin bändi soittaa viimeisenä, sellainen viiminen hidas. Mielellään suomenkielinen. Ideoita otetaan vastaan!
  3. Josefiina82

    Häätanssi / häähidas

    Meidän häätanssina on Taikakuun Sinut tahdon kokonaan.
  4. Minä jännittäjä ihminen olen ajatellut kokeilla ennen kaikkea opiskelujen(esiintymisten) takia hakea lääkäriltä apua, jos jotain beetasalpaaja saisin kokeiltavaksi. Jos siitä olisi edes vähän apua hääjännitykseenkin. kokemuksia? Kosmetologini ehdotti josko kävisin ruiskurusketuksessa, ruskeampi iho kun ei olisi niin punainen. Solarium taas tekee todennäköisesti herkästä ihostani entistä punaisemman. Ehkä sitäkin kuitenkin kokeilen, kera rusketusta edistävien tablettien!?
  5. Täällä kans yksi joka pelkää hääpäivän menevän piloilleen punastumisen takia. Tuo asia stressaa jo vajaata vuotta ennen hääpäivää. Punastun kasvoista sekä kaulalle tulee ihania punaisia laikkuja! Ajattelin varata kohtapuolin kosmetologille ajan jotta saan asiasta puhua ja jos vaikka olisi hoitoa millä helpottaa asiaa. Onko kenelläkään kokemusta auttako esim. suihkurusketus punastumiseen? Mietin et jos vaalea ja herkkä iho tulisi ruskeammaksi niin olisiko se sitten niiiin punainen?!?
×
×
  • Create New...