Petulia

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Petulia

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Me unohdettiin pussata, kun pappi ei missään vaiheessa sanonu, että "NYT". Harkoissa se kyllä mainitsi, että tässä kohta voi suudella, mutta arvaas muistettiinko :-/ Pussattiin sitten kirkolta lähtiessä traktorin peräkärryllä.
  2. Meille tulee vanerista tehty kukka, jossa lukee "Kultahäät 2054"
  3. Meille tulee traktori myös. Peräkärryn kera. Peräkärryssä on sitten siisti sohva, johon me istahdetaan. Ja teksti "Kultahäät 2054".
  4. Me annoimme tuleville anopeille tiedon, että haluamme vieraiden tietävän, että 8 vuoden yhteiselon jälkeen ei haluta silitysrautoje tms. Toivotaan että vieraat vaan tulee. Lahjaksi ei haluta mitään, mutta.... kuten tiedetään ihmiset ei muka voi tulla ilman lahjaa. Niinpä ensiksi toivotaan rahaa. Tehtiin kuitenkin lyhyt lista (n. 6-7 eri tuotetta) Teema astiaston osista, joita meiltä uupuu, mikäli joku jotain välttämättä haluaa tuoda. Ja silti mä oon ihan varma, että me saadaan jotain paistilastoja. Mutta ei se mua toisaalta haittaa tippaakaan. Tuntuu vaan, että ihmiset suotta heittää rahansa hukkaan sellaseen, mitä me ei välttämättä ikuna tulla käyttään.
  5. Me ei lähdetä heti häiden jälkeen mihinkään, koska kaukomailla on silloin vähän sateista (tai liian kuumaa... riippuu kaukokohteesta). Lähdetään sitten lokakuussa 2 vko:ksi Keniaan/Mombasa. Rantaa ja safaria. Ollaan kans reissailtu useammassa paikassa ja haluttiin jotain "ekstraa".
  6. Me myös 14.8.2004 . Ei oikeestaan Tampereella, mutta Lempäälässä, eli about 30 km Treelta etelään.