häämenuu

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä häämenuu

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tervehdys. Tilasin sieltä hanskat 17.12. Jouluaatona 24.12 tuli tieto että on käsittelyssä. On edeleen käsittelyssä. Odotan innolla milloin tulevat postilatikoon ja ovatko mielusat. Tilasin ne koska olivat vain 7 euroa.
  2. Tervehdys kanssa sisaret. Löytyisikö teillä tietoa Jhl:n kotiniemestä ? Tein siitä syksyllä alustavan varauksen ja nyt sitten odottelen vahvistusta. Eli paljon mahtuu sisälle vieraita ? , Onko tilat siistit ? , Saako pöytiä pienempiin ryhmiin ? , millaset keittiö tilat ? , Onko piha millanen ? , Pystyykö ottamaan hyvin ulkokuvia ? Ymm. Kaikki kommentit niin hyvässä kun pahassa on meille tervetulleita. Kuviakin olisi mukava nähdä. Tietoja kaivataan [email protected] Terveisin ensi kesän jännittävä morsian
  3. Tervehdys ! Mitäs ihanaa tuoksua ehdottaisette herkkä nenäselle ? Niin ja sulholle aatelin ostaa joululahjaksi jotain ihanaa tuoksua. Laitan lapun pääle että korkataan vasta hääaamuna ! Nää tuoksut ei saisi olla kovin pistäviä. Kävin eilen sokkarilla ja olisin halunnut myyjältä kysellä mutta ei siellä ollut palvelu altiita myyjiä ! Auttakaa hyvät morsiammet !