Jump to content
Naimisiin.info

HeidiK

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

HeidiK's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lingonberry, tapasimme tänään häämessuilla Vesilinnan edustajan, ja harkitsemme vakavasti Vesilinnan valitsemista hääjuhlapaikaksemme. Meidän häissä tulee olemaan 60-70 vierasta. Minkä kokoiset häät teillä on? Millaisista hinnoista puhutaan? Otatteko alkoholitarjoilun häihinne? Olen siis myös kiinnostunut kuulemaan enemmän Vesilinnan toiminnasta hääjuhlapaikkana.
  2. Heipä hei! Me ollaan odottamassa tarjousta Järvilinnasta vuodelle 2011. Sain sähköpostia, että ensi kesästä ja Järvilinnan toiminnasta ei ole vielä varmistettuja suunnitelmia, mutta ratkaisujen pitäisi tulla lähipäivinä. Jännityksellä siis odotellaan löytyisikö sieltä meille vapaata viikonloppua... Voisitko wilmina tai mahdollisesti joku muu häitään Järvilinnassa viettävä/viettänyt kertoa vähän vuokran suuruudesta, tiloista, yms. mikä vaan nyt häiden järjestämiseen Järvilinnassa kuuluu? Olisin tiedoista kiitollinen!
  3. Tällä pariskunnalla on koko ajan vahvistunut ajatus siitä, että tahdomme viettää hääjuhlaamme kartanossa. Onko Jyväskylässä tai sen ympäristössä kartanoita (tai sen tyylisiä rakennuksia), joissa voisi järjestää hääjuhlan? Netistä toki löytyy joitakin vaihtoehtoja, mutta uskon, että parhaan paikat ovat kiven alla piilossa. Olemme myös miettineet yhtenä vaihtoehtona hääjuhlan viettämistä ravintolassa, esimerkiksi Ravintola Albassa Jyväsjärven rannalla. Onko kokemuksia ravintolahäistä? Entä nimenomaan Albasta?
  4. Onko tietoa Salvian marja- ja matkailutilan hinnoista hääjuhlaa varten? Vaikutti tosi ihanalta paikalta viettää häitä.
  5. Mä aina kuvittelin. että mun häät pidetään kesällä noin juhannuksen aikoihin, mutta tädin häiden seurauksena ihastuin syyshäihin. Silloin, kun illat alkaa hämärtyä, olisi ihana pitää häitä. Juhlarakennuksen puutarhaan saisi ripustaa tunnelmaa luovia lyhtyjä... Itsekin yllätyin siitä, kun alettiin miehen kanssa puhua talvihäistä, ja sekin alkoi tuntua hyvältä ajatukselta. Saa nyt nähdä mihin tässä päädytään.
  6. Asumme molemmat tällä hetkellä Jyväskylässä opintojen takia ja luultavasti Jyväskylässä pidämme myös häät, sillä olemme tavanneet ja asuneet yhdessä täällä.
  7. Mun mielestä yhteiset polttarit ovat oikein hyvä juttu. Kun mennään naimisiin, niin on joka tapauksessa tarkoitus viettää koko loppuelämä yhdessä ja mitään "irtiottoa" ei tarvita. Tämän keskustelun aloittajan ilmaisema ajatus alkuillan tyttöjen ja poikien juhlista erikseen ja sitten myöhemmin kokoontuminen yhteen oli mun mielestä hyvä ja miksei toteutettava ajatus miettiessä omia polttareita. Mua ei kyllä haittais jos mä en viettäisi polttareita ollenkaan. Naimisiinmenohan tässä on pääasia!
×
×
  • Create New...