Nannamari

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Nannamari

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä, minulle tulee valkoinen mekko, kenties jollain väritehosteella ja puolisolleni samaa väriä satiininen housupuku. JA se että puolisoni haluaa housupuvun ja että en voisi kuvitellakkaan hänelle mekkoa, (se tuntuisi ihan luonnottomalle) EI TEE hänestä "MIESTÄ LEIKKIVÄÄ NAISTA"!!! Hän vaan sattuu olemaan sen tyylinen ihminen.
 2. Mielipiteitä on täällä vähän joka lähtöön joten kannanpa omanikin kekoon. Menemme naimisiin ensi kesänä ja kyllä, tarkoitus on ottaa sama sukunimi käyttöön. Vaikka Puoliskoni onkin se suhteen ns. "miehinen"puoli ja minä neitien neiti, otetaan minun sukunimi käyttöön. Tämä siksi että syystä ja toisesta haluamme että tulevilla lapsilla ja siis koko perheellä on sama sukunimi. Se tuo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja näköä, eipä tarvi sitten muiden pohtia miten ja kenen kanssa ja miten ristiin rastiin niitä lapsia on tehty.
 3. Meille tulee kihlan lisäksi molemmille "vihki" sormukset. ' Minun kaunokainen Ja kullan..
 4. Meillä vähä samaa ongelmaa. Haluttaisiin suhteelle siunaaja mutta papit taitavat (ainakin täälläpäin) Olla varovaisia asian kanssa ja eivät ota kantaa. Meillä ainakin pappi vielä toistaiseksi hakusessa. Toivottavasti lykästää
 5. Täällä myös juhlitaan 12.6.2010.
 6. Täällä myös yksi morsian joka saa oman morsianmensa ensikesänä. Kyllä meilläkin aika samoilla linjoilla ollaan kuin heterohäissäkin. Toki tulee nuo kakkukoristeet yms muut jutut jotka on suunnattu lähinnä heteropareille. KAkkukoristeeksi meillä tulee Viivi&Wagner koriste koska puoliskoni on aikamoinen fani Mulle tulee mekko mutta puolisolleni ihan hänelletyypillisenä ja luonnollisena valintana housupuku. Ei näistä asioista niin ihmeellisiä tarvitse tehdä kun samasta asiasta kaikissa on kyse oli sitten homo tai heterosuhde ja sen virallistaminen. RAKKAUS!