Jump to content
Naimisiin.info

meme

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

meme's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli myös tuoliongelma, siis ne oranssit muovituolihirvitykset olivat juhlapaikan tarjoamat tuolit. Nokkela sulhanen kuitenkin ratkaisi ongelman. Hän soitti lähimpänä olevalle koululle ja kysyi olisiko mahdollista saada heiltä tuoleja lainaan. Kesällä kun ei koulussa tuoleille ole tarvetta. Ja eikös vaan onnistunut, saamme jotkut varsin neutraalit puiset tuolit. Vuokraa he eivät halunneet ottaa (paitsi jos jotain rikkoontuu/likaantuu, se korvataan), koska kyseessä on näin iloinen juhla, jota on mukava tukea. Kylläpä vain oli reilu rehtori! Työtähänn se tuottaa hakea ja palauttaa sata tuolia, mutta kyllä sen jaksaa jos vaihtoehtona on oranssit muovituolit!
  2. Paljonkohan suurin piirtein nuo Rastilan mökit maksaa?
  3. Minä menen perinteisemmin ihan yhdellä ihanalla kaasolla!
  4. meme

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Me kutsuttiin, mutta pappi onkin meille ennestään tuttu ja ainakin melkein sukua Mutta mun mielestä ei kyllä tarvitse kutsua, jos pappia ei ennestään tunne. Tosin jos haluaa niin miksipäs ei, vaikkakin ainakin kesällä papilla on varmaan niin paljon töitä, että ihme jos ehtii paikalle.
  5. Mulle kosinta tuli todellakin yllätyksenä. En ollut edes ajatellut, että se voisi olla mahdollista. Tämä siksi, että mies oli minulle seurustelun alkupuolella sanonut että hänen mielestään ihmiset menevät liian nopeasti kihloihin tuntematta toisiaan ja että minun on ihan turha kihloja odotella vielä pitkään aikaan. Vasta myöhemmin tajusin, että tästä kommentista tosiaan oli kulunut yli 4 vuotta kun mies polvistui eli eiköhän siinä ole opittu tuntemaan! Olin silti ihmeissäni, mutta niin onnellinen!
  6. meme

    Mistä löytäisin...

    Muistaakseni Sinellissä oli niitä myynnissä.. En ole ihan varma, mutta luulen nähneeni niitä siellä.
  7. Puzzle2010 Olen itse vähän saman tyyppinen vartaloltani, en ehkä kyllä ihan tiimalasi Itse tykkään käyttää V-kaula-aukkoja silloin kun haluan näyttää hyvältä, koska se tosiaan korostaa parhaita puoliani. Sovitellessani hääpukuliikkeissä V-pääntiellä olevia pukuja tulin kuitenkin siihen tulokseen, etteivät ne olleet sopivia. Siis minun milestäni suurin osa oli aivan liian syvään uurrettuja ja jos sitä rintamusta on niin sitä tuppaa tulemaan vähän liikaakin esille! No ehkä olen liian kainovieno Itse pidän eniten tuosta missä on musta/tumma nauha vyötäröllä. Se tuo vyötärön esille eli korostaa hyvin tiimalasivartalon muodokkuutta!
  8. Näki jo sovituksessa, kun ostamista pohdin kävimme yhdessä uudelleen sovittamassa. Hänen mielipiteensä merkitsee minulle eniten ja hänen mielipiteeseensä voi rehellisesti luottaa (äidin mielestä kaikki olivat aivan mahtavia ). Miksi siis en kysyisi hänen mielipidettään näin tärkeässä asiassa? Mutta alusvaatteet saakin sitten jäädä yllätykseksi. Enkä kyllä hääpukuakaan sen enempää aio esitellä
  9. meme

    Mistä löytäisin...

    Hei, etsiskelen mustia lasikiviä koristeluun. Mistähän löytyisi? Halvallakin pitäisi tietenkin saada :/ Osaisiko joku auttaa...
×
×
  • Create New...