Jump to content
Naimisiin.info

MeikkuKoo

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

MeikkuKoo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Huh huh . Nyt nousee tämän kaasottimen verenpaine ja hiki kihoaa otsalle... Meillä saunatilaehdokkaatkin maksavat pelkästään 15 e per hlö! Tosin saamme jäädä sinne yöksi tarvittaessa ja kaikissa paikoissa on keittiö ja sisävessa. Mutta lisäksi ruoka, ohjelmarekvisiitta jne...Kustannuksia tulee väkisinkin. Tuntuu tuo enemmistön 20-30 euroa todella pieneltä summalta, mutta tietty jos jokainen maksaa ruokansa ja juomansa itse, niin summa jää pienemmäksi. Itse olen valmis laittamaan n. 50 euroa, jos summa sisältää kaiken kuljetuksista juomiin ja pikkuasioihin asti. Täytyy toivoa, että suurin osa polttariväestä on samaa mieltä!
  2. MeikkuKoo

    Karaoketaksi?

    En löydä Turun karaoketaksia mistään :-/. Olisiko teillä yhteystietoja?
  3. Ruiskaunokki06, olet enkeli! Kiitos linkkivinkistä! ;D
  4. Sain kunnian olla kaasotin ystäväni häissä. Olen siis innolla taas käynyt täällä lukemassa häähössötyksiä, ja löysin tosi kivan [highlight]hääaiheisen Aliaksen[/highlight]. Nyt en löydä sitä enää mistään (en siis ilmeisesti osaa käyttää häkua) :'(. Pliis, auttakaa mua! Jos teillä on niitä kysymyksiä, voitteko listata ne tänne tai laittaa linkkiä? KIITOS! ;D
  5. MeikkuKoo

    Onko kukaan ollut Jamaikalla?

    Millaisia kokemuksia sulla Pupsterina käytännössä on Jamaikasta? Kuulopuheet eivät mua ainakaan masenna, kaikesta ei kaikki voi eikä pidäkään tykätä MUTTA jos sulla on henk.koht. kokemuksia nimenomaan Jamaikasta huonona paikkana, mielelläni kuulisin! Ja mielellään ihan paikkakuntakohtaista palautetta - onhan se Jamaikakin aikas iso paikka ja monenmoista mahtuu sinnekin!
  6. MeikkuKoo

    Onko kukaan ollut Jamaikalla?

    Kiitos linkkivinkeistä SC! Tahtoo tuonne köllöttelemään... Saako kysyä, miten varasitte matkan ja mitä maksaa? Miten päädyitte juuri tuohon paikkaan?Laitatko mulle sähköpostia jos et halua julkisesti kertoa? KIITOS! Matkaraporttia odotellen, MeikkuKoo 8)
  7. MeikkuKoo

    Onko kukaan ollut Jamaikalla?

    SC! Emme ole vielä varanneet matkaa, mutta Jamaika yhtenä vaihtoehtona houkuttelee - olisi ainakin eksoottinen häämatkakohde. Pitäisi vaan saada jonkun kokeneen tietoa paikoista. Eli sun raporttiasi odottelen marraskuun alkupuolella !
  8. Nyt kaivataan apua; onko kukaan ollut Jamaikalla häämatkalla tai muuten? Kaikki tieto on tervetullutta!
×
×
  • Create New...