Afrodita

Rouva
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Afrodita

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Milana Reps ...ehkä vähän kärjistit asian ja käänsit joksikin ihan muuksi kuin sen tarkoitin. Kuten sanoin tuossa viestissäni niin sehän on täysin ihmisistä kiinni. Jos teillä on kerran asia noin sovittuna niin mitää ongelmaa ei teillä pitäisi olla? Itseasiassa on hyvän itsetunnon merkki kun kehtaa sanoa sen ääneen ettei halua kaason olevan kauniimpi/pyntätympi kuin morsian omissa häissään..moni saattaisi siinä tilanteessa mielummin vain kaasoa miellyttääkseen olla hiljaa. Uskon kuitenkin, että aikuiset ihmiset voivat aina puhua kaikista tuntemuksistaan, myös ns. "noloista", joilla ei mitään tekemistä ole itsetunnon kanssa vaan ihan sen kanssa, että häät ovat ainutkertainen asia ja kukin morsian erilainen. Kuten kirjotin: en tiedä miltä se siellä mainitsemissani juhlissa vaikutti kun kaaso oli niin ylipyntätty verratuna morsiammen tyyliin, kuvissa se vain pisti vähän silmään. En minäkään usko, että kaaso on niissäkään juhlissa huomiota varastanut vaikka olisi ollut minkälainen ilmestys tahansa ...ja täytyypä vieläkin olla kiitollinen kaikille omille läheisilleni jotka osallistuivat niin epäitsekäästi teemani toteuttamiseen! Näköjään se ei olekkaan ihan itsestään selvyys, että morsiammen toiveita kuunnellaan..olen totisesti onnellinen siitä mitä sain (nyt rouva).
 2. Nostellaanpa . Hokasin tämän ketjun kun etsin yhtä toista aihetta. Minusta kaason puolelta on kyllä hiukkasen ajattelematonta laittautua koreammaksi kuin morsian. Näistä kannattaisi siksi aina keskustella etukäteen, koska hyvääkin tarkoittava kaaso ei vältämättä ole ajatellut asiaa loppuun asti ja on saattanut innostuksissaankin laittautua yli. Käytännön esimerkkinä elävästä elämästä näin eräistä häistä valokuvia, joissa morsian oli suihkunraikas, lähes meikitön ja tosi simppelissä puvussa ja kampauksessa kun taas kaaso oli pukeutunut tosi prameasti ja näyttävästi. Ennen noiden kuvien näkemistä, en ollut edes ajattelut että kaaso voisi olla näyttävämpi. Paljon meikkiä oli kaasolla, suuret korut, suuri kampaus tms...kyllähän se hiukan omituiselta näytti kuvissa kun kaaso oli tosi värikäs ja näyttävä kun taas morsian tosi hillitty. Itse juhlissa en ollut, joten en tiedä miltä se yhdistelmä siellä vakutti, mutta kuvissa se valitettavasti pisti vähän silmään. Minulla on oma pikkusiskoni kaasona ja olemme suunnileen samaa koko ja näköluokkaa niin meidän on helpompi ehkä soinnuttaa tyylimme sopivaksi. Meillä menee niin päin että minä olen "hörselöisempi" ja näyttävämpi tiaroineni ja huntuineni kun taas kaasoni on valinnut puvukseen yksinkertaisen kauniin iltapuvun ja hieman hillitymmän kampauksen kuin minulla. Hän kysyi minulta minun mielipidettä siihen millaisen toivoisin hänen ulkoisen olemuksensa olevan mikä on minusta todella ihanasti ja fiksusti tehty. Ehdottomasti haluan myös kaason nauttivan olostaan häissä, joten hänkin saa olla kaunis ja oikein odotan sitä että päästään yhdessä laittautumaan kera kuohari lasien ja pikkunaposteltavan . Eli siis summasummarum valokuvien ja juhlien yleis-ilmeen kannalta kannattanee vähän miettiä kaason ja morsiammen (sekä muidenkin ydin henkilöiden) yhteen sointuvuutta. Kyllähän bestmankin pukeutuu yleensä hillitymmin ja hänelle tulee pienempi viehe tai ei viehettä ollenkaan. Kyllähän se häiden tarkoituskin on vähän niinku nostaa hääpari jalustalle. Ihmisiäkin on erilaisia...on sitten niitäkin pareja jotka eivät halua edes pahemmin olla huomion keskipisteenä, että tässäkin asiassa kai parhaiten auttaa se kun asioista keskustelee, sopii ja puhuu pukeutumisesta/laittautumisesta suoraan asianosaisten kanssa .
 3. Muuttaisin paljonkin jos olisi budjettia enemmän törsätä . En työni puolesta voi pitää rakennekynsiä, joten käytän hääpäivänä ihan tavallisia tekokynsiä. Jos duuni olisi sallinut, olisin ehdottomasti ottanut jotkut kunnon ihanasti koristellut geelikynnet! Ripsiin laitan tupsuripsiä. Jos olisi budjettia enemmän niin ehdottomasti ottaisin kestoripset mutta se jää nyt vaan haaveen tasolle. Pitkät hiukseni ovat luonnostaan niin tummat, ettei niitä tarvitse värjätä, mutta raitoja ehkä otan vähän niihin. Meikin teen myös ihan kunnollisen, koska meillä on iltahäät ja haluan myös näyttää joltain valokuvissa ...ja mitäs vielä...lasketaanko tähän laihduttaminen? Eli häitä varten olen laihduttanut noin 3-4 kiloa.
 4. Minua kyllä loukkaisi jos joku tulisi kokovalkoisiin pukeutuneena. En usko, että sanoisin kyseiselle vieraalle mitään vaan ehkä päivittelisin asiaa sitten muiden kanssa häiden jälkeen. Tai no jos jollain olisi kokovalkoinen iltapuvun tyylinen mekko niin sitten ehkä saattaisin jo napauttaa jotakin, että jaa oletko sinäkin mennyt tänään naimisiin ja pyytäisin käydä vaihtamassa vaatteet asiallisemmaksi.
 5. Eniten jännittää varmaan just se kävely alttarille . Sitten toki mietityttää moni muu käytännön asia, että sujuuko vaiko eikö. Sekin vähän jännittää millainen kampaus tulee ja kukat. Yritän suhtautua siten, että en odota täydellisiä häitä ja pidän jalat maassa ja pään pilvissä
 6. Meillä pienet häät, viitisenkymmentä vierasta vaan tulossa. Pienet haluttiinkin...mielummin panostettiin paikan yms. suhteen laatuun kuin siihen että oltaisiin jouduttu ottamaan isolle porukalle halvat sydeemit.
 7. Jaiks ...myöhäistä se on meidän kohdalla sitten. Häät on alle kahden viikon päästä . Pitänee nimet muuttaa sitten häiden jälkeen.
 8. Jos haluaa ihan kokonaan uuden itsekeksityn sukunimen niin kuinka kauan sen hakemiseen maistraatissa menee? Meillä on nimittäin enää reilu viikko häihin ja pitäs nimi asia olla selvillä...
 9. Meillä sulhanen on osalistunut kiitettävästi . Hän mm. otti selvää juhlapaikoista ja kävi niitä innoissaan kanssani katsomassa ja sanoi niihin mielipiteensä. Lisäksi hän on sanansa sanonut menuun tms. asioihin, mutta teemat, värit yms. askartelut on olleet sitten täysin minun heiniäni. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen oman sulhoni panokseen vaikkei hän nyt kaikkiin asioihin olekkaan jaksanut osallistua.
 10. Hyvä ajatus kysyä suoraan niiltä kavereiltanne jos olette tottuneet suorapuheisuuteen, sillähän se asia parhaiten selviää eikä sinun tarvitse miettiä loukkaantuuko vaiko eikö .
 11. Voi morsian parka! Mulla tuli kanssa noi samat asiat mieleen kuin Filipallakin. Mietin vaan, että miltähän morsiammesta mahtaisi tuntua jos hän kuulisi miten sulho puhuu hänestä seläntakana. Varsinkin tuo särähti tosi pahasti korvaani " Kyllä sä tiedät, etten mä ton kanssa olisi naimisiin halunnut". Onkohan tää sulhanen sanonut tulevalle vaimolleen mitä oikeasti ajattelee vai ajatteleeko tosiaan oikeasti noin vai onko esitystä kavereille. Bm kuitenkin varman tuntee kaverinsa sen verran hyvin että erottaa nämä asiat toisistaan?
 12. Moi . Olin itse samassa tilanteessa kun mieitin ketä kutsun pieniin häihimme. Minusta se kuuluu etikettiin ja hyviin tapoihin että myös puolisot kutsutaan. Jos häänne olisivat hyvin pienet ja kutsuisitte sinne vain tyyliin parhaimmat ystävät ja vanhemmat niin sitten minusta voisi jättää ne puolisot kutsumatta, mutta jos taas häihin kutsutaan muita puolisoineen niin sitten se on ehkä vähän loukkaavaa niitä kohtaan joiden puolisto jätetään kutsumatta. Me teimme sellaisen ratkaisun, että kutsuimme läheisimmät ystävät puolisoineen ja perheineen riippumatta siitä kuinka paljon olimme olleet puolisoiden kanssa tekemisissä ja jätimme joitakin ystäviä kutsumatta. Asiaahan voi ajatella myös niin, että kaikkien sukulaisten puolisoitakaan ei tunne, mutta heidätkin kutsutaan jos on virallisesti seurustelevat, avoliitossa elävä, kihloissa tai naimisissa. Itseasiassa minusta olisi aika paha etiketti virhe jättää kutsumatta avoliitossa, kihloissa oleva, tai naimisissa oleva pariskunta yhdessä. Epävirallisesti seurusteleva tai vastaavan voi minusta jättää kutsumatta ja näin teimmekin. Eli kutsuimme ilman avecia. Pystyttekö harkitsemaan vierasmäärän nostamista esim. 60 vieraaseen? Sekin saattaa auttaa jo paljon asiaa. Me lähetimme kutsut 58 vieraalle vaikka alunperin suunnittelimme lähettävämme ne 50:lle. Kutsutuista häihin on tulossa vain sen viitisenkymmentä jos lapsetkin lasketaan eli luultavasti osa vieraistanne ei välttämättä edes pääse paikalle ja sellaiset joiden kanssa teillä on viileät välit saattavat vastata kutsuun siten, että vain se teille läheinen tulee. Nykyäänhän ei kaiken tarvitse mennä etiketin mukaan, mutta jos ajattelen esim. omalle kohdalleni menisinkö häihin joihin on kutsuttu vain tiettyjen ihmisten puolisot muttei omaani niin saattaisin jopa jättää menemättä vaikka olisi läheinenkin ystävä.
 13. Meillä on sellainen tilanne, että mies on kastettu ja käynyt rippikoulun, mutta eronnut aikuis-iällä kirkosta. Minä kuulun ev.lut seurkuntaan, mutta käsitin niin, että emme siltikään ole oikeutettuja vihkimiseen koska mies ei ole enää kirkon jäsen? Siunauksen saamme kuitenkin onneksi sen perusteella, että minä kuulun.
 14. Tässä tais aikaisemmin olla puhetta sylitansseista, ei niinkään normi strippibaarista. Kyllä silti ihmettelen, että mikseivät miehet keksi polttareihin muuta tekemistä kuin sulhon usuttamisen muihin naisiin "sinkkutyyliin" ja kauheiden kännien vetämisen? Minusta se on kyllä ihan selvää mielikuvituksen puutetta. Tässä kai tulee miesten tapaan "joukossa tyhmyys tiivistyy" tunnelma. Jos miehistä joku ei halua lähteä typeryyksiin mukaan hän on muka outo Eihän siinä mitään jos morsian hyväksyy sellaisen, mutta jos ei niin miksei silloin tätä toivetta voi kunnioittaa? En usko, että sulhokaan hyväksyisi minun polttareihin ihan mitä tahansa. Tietyt periaatteet meillä on molemmilla samat.