Jump to content
Naimisiin.info

MatildaH

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

MatildaH's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla harkinnassa jotakin hyvin korkeaa heti otsalta, hieman Gwen Stefanin tyyliin. Tuo on kyllä aika raju, mutta hieman hillitympänä ja ilman huntua voisi antaa hienon säväyksen!
  2. MatildaH

    Skumppa miekalla auki?

    Pullon avaaminen miekalla ei ole vaikeaa, mutta kuten jo aiemmin sanottu, hieman arvaamatonta. Olen nähnyt aivan ammattilaisenkin saavan haavan touhussa. Itse kokeilin kerran ja kyllähän se onnistui, tärkeätä on terän oikea kulma ja pullon kaulan hively.
  3. Minulle on tärkeää, ettei mitään ole liikaa. Joko siis simppeli huntu koristeellisemman puvun kanssa, tai toisin päin. Luulen että päädyn vain näyttävään kampaukseen ja pieneen hiuskoruun tms. Pelkään että hunnussa tulee jotenkin liian röyhelöinen olo...
  4. Hei vaan, Käpylän työväentalo vaikuttaa tosiaan viihtyisältä ja tunnelmalliselta paikalta. Se on meillä vielä mietinnässä ensi vuoden lopun talvihäitä varten. Paikalta pitää lähteä viimeistään puolilta öin pois, muta ilmeisesti siivouksesta voi sopia melko joustavasti. Pitopalveluilta olen kuullut hyvää palautetta paikan keittiöstä. Hinta on tuntivelotteinen, joten nousee melko helposti yli 500 euron. Hieman mietityttää, kuinka paljon tilaan mahtuu ihmisiä istumaan mukavasti. 120 henkilöä olisi kuulemma ideaali ja maksimi, enemmänkin mahtuu jos tunkee, mutta onkohan sitten liian tiivistä. Tällaisia mietinnässä siis, meillä kun vieraita saattaa tulla reilusti yli 120.
×
×
  • Create New...