Vompatti81

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Vompatti81

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Minuakin alkoi kiinnostaa tämä Markus Junnila. Entä olisiko Vihdissä laadukasta kuvausta, jos Lohjalta ei tahdo löytyä?
  2. Olemme asuneet mieheni kanssa yhteisessä taloudessa jo niin kauan, ettemme tarvitse kotiimme kippoja ja kuppeja häälahjaksi. Koska kumminkin vieraat varmaan haluavat jotakin ostaa, miten voisi kohteliaimmin ilmaista, että toivomme rahaa häämatkaan? Ja onko tili vai kirjekuori parempi/pahempi?
  3. Täällä myös ilmoittautuu toisen kerran tahtova =) Vaikka olemme mieheni kanssa molemmat alle kolmekymppisiä, tämä on molemmille toinen kerta. Itse olen jo saanut suurehkot kirkkohäät, miehellä oli ollut pienet lähipiirin häät. Hän on satalasissa suunnitteluissa mukana ja itsellä harjoitus tehnyt mestarin Ja mikä tietysti tärkeintä, molemmat uskovat, että tämä avioliitto on "se oikea". Naimisiin mennään ensi kesänä. Nyt ei mennä kirkkoon, vaan järjestetään mukavat juhlat ja pappi paikalle. Hieman tietysti mietityttää ihmisten mielipiteet ja se, tölväiseekö joku jotakin juhlissa, mutta niistä on varmaan turha välittää. Läheiset ovat onneksi ottaneet asian hyvin ja he ovat onnellisia puolestamme. Onnea kaikille muillekin toista kertaa avioituville!