Juuliska

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Juuliska

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli kaikenikäisiä lapsia 15 ja heidän kanssaan ei mielestäni ollut mitään ongelmia. Lapsille oli järjestetty leikkihuone, jossa oli paljon leluja ja värityskuvia. Illan aikana lapsille järjestettiin myös onginta, josta he pitivät paljon. Olimme ostaneet jokaiselle pienen lahjan etukäteen ja kaverimme toteuttivat sen. Saatiin pienellä vaivalla kiva ohjelmanumero.
 2. Olen ollut kolmissa polttareissa vuoden sisällä. Ensimmäiset, joissa itse olin kaasona maksoivat 33 e/hlö ja oli mielestäni kivoimmat näistä. Oltiin maatilamatkailupaikassa, jossa oli ratsastusta, syömistä, traktoriajelua ja itse tehtyjä rasteja. Tämän jälkeen menimme saunomaan, uimaan ja syömään muurinpohjalettuja ihanalle leirintäalueelle, josta meille oli varattuna mäkit yöksi. Aamulla vielä söimme yhteisen aamupalan. Osallistujia oli muistaakseni n. 18. Toiset polttarit olivat pienemmät ja maksoivat n. 60 e/hlö. Niissäkin oli paljon ohjelmaa, mm. turvesauna, morsiamen hieronta, hurvelit, hienot syömingit ravintolassa ym. Kolmansissa kerättiin 54 e, mutta todellisuudessa laskin kuluikseni 107e ruokineen, juomineen ja polttarisankarin lahjoineen. Kaikki polttarit olivat kyllä onnistuneita. Mieheni polttarit maksavat 58e/hlö ja sisältävät mäkiautoilua, taekwondoa ja laskuvarjohypyn. Johtopäätöksenä on, että hyvien polttareiden ei tarvitse maksaa paljon. Tärkeintä on yhdessäolo ja luovuus.
 3. Mun sulhasen polttareiden kanssa kävi niin, että sulhasen hyvä kaveri, joka ei kuitenkaan ole bestman, soitti mulle puoli vuotta ennen häitä ja kertoi, että hän ja joku toinen kaveri ovat jo suunnitelleet polttarit ja päättäneet ajankohdankin. Lisäksi hän oli kutsunut sinne vaikka ketä "vanhoja kamuja" joita ei kutsuta häihin. Hän ei ollut tähän mennessä jutellut bestmanin kanssa mitään, vaan pyysi nyt hänen numeroaan, että voi ilmoittaa bestmanille polttareista. Tämä on mielestäni hyvin outoa ja ajattelematonta. Onneksi bestman otti asian hoitaakseen ja varmaan hyvät polttarit on tulossa.
 4. Me ollaan myös lähdössä häämatkalle Lontooseen ensi kesänä. Jatkamme siitä vielä Skotlantiin ja kiertelemme siellä. Olemme ajatelleet olla Lontoossa n. 4 päivää. Hain kirjastoautosta muutamia matkaoppaita ja matkailulehti Mondon Lontoo-matkaopas on tosi hyvä. Meillä oli myös Mondon opas Prahan matkalla ja siinä oli tosi mielenkiintoisia vinkkejä ja paljon muutakin, kuin perinteisimmät nähtävyydet. Mutta matkavinkkejä täälläkin kaivataan. Varsinkin halvat ja hyvät ravintolat sekä vintagekaupat kiinnostavat.