Jump to content
Naimisiin.info

-.heidi.-

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

-.heidi.-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tännepä ei hetkeen ole kukaan kirjoitellut, niin täytyy asia korjata Sokeroinnissa käyneet: Kuinka paljon ihoa täytyy hoitaa sen jälkeen?
  2. Hahaha Kuten miltei kaikki muutkin, myös minä nauroin katketakseni, kun luin näitä!! Alunperin ajattelin, etten halua sukkanauhan heittoa olleskaan, koska en tykkää ajatuksesta, että hampailla sitä sieltä mennään kaivelemaan, mutta nytpä sinne mennäänkin sitten käsi edellä. Mä aion kyl ehdottomasti laittaa reiteeni semmosen asekotelon! Se sopii meihin NIIN hyvin, kun pelaillaan pleikkarilla yhdessä sotapelejä ja kaikenlaiset action-leffat on ihan mein juttu! Sulhaselle en tietenkään sano tästä mitään. Tuleepahan vastaan hauska yllätys Sit ajattelin myös laittaa sukkanauhan väliin ne jo niin suosituksi tulleet karmaisevat jättialkkarit. Tän ajattelin toteuttaa sulhasen kanssa yhteistyössä siten, että kerron asiasta sille, ja sanon, et pitää niitä kädessä niin, että sukkanauhaa odottava poikajoukko, ei tiedä, et kädessä onkin jotain muuta, ja vasta kun "sukkanauha" on lennossa ja pojat syöksyssä, paljastuukin totuus Varsinaista sukkanauhaa siis en ajatellut heittää. Se jää sulhaselle Sulhanen voi sitten todeta jättialkkareiden jälkeen, että "Sori pojat, ei siellä ollu muuta" tms.
  3. Muratti kestää maalausta ihan hyvin. Siskoni häissä oli kultasella spray-maalilla maalattu kultaiseksi, ja ihan hyvin ne kesti! Liian aikaisin ei ehkä kuitenkaan kannata maalata, eikä liian paksua kerrosta.
  4. -.heidi.-

    Mistä löytäisin...

    Laitonkin jo tuonne uuden aiheen (vahingossa tosin ) asiasta. ELI: Tietäiskö kukaan mistä löytäisin isompia kellukynttilöitä? Sellaisia, joiden halkasija saisi olla vähintään 5cm, mutta mielellään lähempänä kymmentä. Tähän mennessä vastaan kun on tullut vain kovin pieniä...
×
×
  • Create New...