Jump to content
Naimisiin.info

Tellu83

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Tellu83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onkos ensi kesälle Kappelin rannassa juhlijoita? Meillä on häät siellä kesäkuussa Ihana lukea täältä muiden kokemuksia paikasta.
  2. Mulla on kaksi kaveria sellaisia, joista oon miettinyt haluanko kutsua.. Toinen sai lapsen ja sen jälkeen sillä ei ole ollut kiinnostusta olla lapsettoman kaverin kanssa yhteyksissä ja toinen alkoi seurustelemaan ja sen jälkeen sillä ei ole enää ollut aikaa olla mun kanssa yhteyksissä Molemmat on mulle olleet todella tärkeitä ystäviä, joten ois harmi jättää kutsumatta, mutta toisaalta tuntuu tyhmältä kutsua, kun ei olla oltu vähään aikaan tekemisissä. Sit on vielä yhden tosi hyvän ystävän tyttöystävä. Oon tuntenut ton ystäväni monta monta vuotta ja toi sen tyttöystävä ei oikein oo meiän ystävyyttä koskaan hyväksynyt. (Oon siis ollut tulevan mieheni kanssa jo pari vuotta ennen kun he alkoi seurustella). On siis ollut tosi mustis ja käyttäytynyt paikkapaikoin tosi asiattomasti. Oon hänen kanssaan keskustellutkin asiasta ja nyttemmin se ei oo enää mulle riehunut. Ei toki olla oltukaan enää oikein missään, missä se ois ollut kännissä. Avopuolisohan tuo on niin täytyy se kutsua, sinällään harmi, että häihin tulee sellainen ihminen, joka ei musta tykkää.
  3. Ei olla vielä täysin varmaksi päätetty, mutta ajatuksena saippuakuplat ois ihania
  4. Meidän vieraslistalla on tällä hetkellä 54 ihmistä, joista 6 lasta ja 2 teiniä. Meillä on onneksi molemmilla suht pienet suvut (tai isot suvut, mutta vähän niitä kenen kanssa ollaan tekemisissä), niin saadaan pitää suht pienet häät Kesäkuun alussa juhlitaan, joten aika pian täytyy olla lopullinen vieraslista kasassa.
  5. Tellu83

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Mulla alkaa kohta olla kauhea kaaso-ahdistus, kun en tiedä kenet pyytäisin Ei vaan ole sellaista yhtä tiettyä "parasta" ystävää. Kolmea ystävää olen pyöritellyt päässäni, mutta en osaa päättää. Yhden olen tuntenut noin 20 vuotta ja olemme edelleen tekemisissä suhteellisen usein. Toisen olen tuntenut 13-14 vuotta ja hän on kummipoikani äiti ja näin ollen myös olemme paljon tekemisissä. Kolmannen olen tuntenut hyvin vasta noin 1,5 vuotta, tuntenut kuitenkin jo kuutisen vuotta, ja hänen kanssa olen eniten tekemisissä kavereistani. Ottaisin kaksi pikkusiskoani muuten ilman mitään miettimistä, mutta kun meillä on ikäeroa niin paljon, että molemmat ovat vähän liian nuoria tuohon hommaan. Onneksi aikaa on kesäkuuhun 2012 asti, mutta olisihan se kiva pikkuhiljaa saada päätettyä.
×
×
  • Create New...