Zoey

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Zoey

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Niin ne vaan on miehet erilaisia. Uskoisin että aika moni mies tykkää enemmän vähän strategisesti peitellystä kuin ihan paljaasta pinnasta. Ja puvutkin on varmasti erilaisia... omastani tiedän jo sovituksen perusteella että jäljet jää. Tietysti aluskorsetista jää vielä pahemmat jäljet, mutta niitä kun ei tarvitse esitellä... oman miehensä kun tuntee niin se ei sitä multa ole riisumassa, enkä itsekään ajatellut ennen kuin painaumat on itsekseen poistunut (tai kun laitan seuraavan päivän vaatteet niitä peittämään). Ja kyllä... olen ennenkin nukkunut korsetti päällä. Ei ongelmia. *muoks* jos nyt ylipäänsä nukkua meinataan...
 2. Entäs sitten hääyö? Itseäni askarruttaa myös sulhasen viihtyminen hääyönä, ja tiedän että hän tykkäisi jostakin seksikkäästä korsetista. Sulhon takiahan tässä naimisiin mennään (eikä häävieraiden ihailevien katseiden), joten itselleni hääyö on aika tärkeä osa pukeutumista. Jos on korsettipuku ilman aluskorsettia, niin siinähän näkyy sitten kamalat raidat (painaumat) iholla hääyönä. Kuulostaa sietämättömän kamalalta. Jos on tukeva korsettipuku, ei toisaalta tarvita kovin tukevaa aluskorsettia, vaan joku pitsiunelma tms, ohut sellainen, voisi ehkä olla paikallaan. Ei se toisaalta saisi rypistyäkään puvun alla, koska silloin se kyllä painaa ja ahdistaa. Korsettiyläosallinen hääpuku siis valittu jo, joten nyt vaan ihmettelen mitä saan sinne alle. Myöskään vaatteiden vaihto välissä ei kuulosta romanttiselta... ("odota kulta sinä vaan teltta housuissa puoli tuntia, mä käyn ehostautumassa vessassa") Varsinkin kun meikäläisen sulho on sitä tyyppiä, joka varmasti kantaa mut koko matkan hääautosta sviitin sänkyyn... ei järin romanttista jos minä sitten ekana pomppaan sängystä ylös ja totean että "pikku hetki". Puvun kannalta sinänsä riittäisi mainiosti esim. unique bra, mutta sehän vasta kamalalta sängyssä näyttäisikin... Mitäs sanotte, mikä olisi vähiten tukala (päivän kannalta) ja kuitenkin seksikäs asuste sinne alle sitten hääyöksi? Kannattaisikohan hommata kunnon korsetti, jonka saisi kiristettyä myötäilemään tukevan päälllikorsetin muotoja, vai jotain rypistyvää väljempää/ohuempaa? Vai olisikohan paras joku oikein oikein kevyt harsounelma, joka riittäisi peittämään ne ihon painaumat, mutta menisi niin pieneen tilaan ettei aiheuttaisi lisäpainetta korsetin sisäpuolelle? Vai jotain ihan muuta?
 3. Mulla on vähän samanlaisia mietteitä myös. Ostin puvun viikko sitten yksityiseltä - siis kävin kerran käytettyä pukua sovittamassa, ihastuin ja pitihän se heti ostaa, kun muuten ei olisi mitään takeita ettei myy sitä toiselle. Olin kyllä käynyt sitä ennen jo kahdessa liikkeessäkin sovittelemassa, joten ei ollut ihan sokko-ostos. Ennen sovitusta olin valokuvien perusteella kahden vaiheilla - kuitenkin näytti niin hyvältä että päätin käydä katsomassa. Sovittaessa puku oli ihana. Ei täydellinen (ei sellaista minulle olekaan, olen liian analysoiva), mutta todella ihana, ja olin melkein kyyneleet silmissä sovittamassa. Puku pussiin ja matkaan. Nyt jälkeenpäin olen katsellut sovituksesta otettuja valokuvia, mutta en enää uudestaan kokeillut pukua (se ei ole minulla kotona, vaan vanhempieni luona turvassa sulhasen katseilta). Nyt on alkanut taas mietityttää, olikohan puku nyt harhaostos vaiko ei. Kunhan sovitan taas, voi käydä kuten alkuperäiselle eli ihastun pukuun uudestaan... oikeastaan luulen että niin voi käydä. Kuitenkin pelkään, että mitä jos puku olikin huono, ja huomaan sen ensi kerralla kun sitä kokeilen... Järjellä ajateltuna puku on loistava; haluan paljon asusteita (huntu, tiara, korut), ja puku on kaikessa näyttävyydessään kuitenkin niin yksinkertainen, että se ei näytä asusteiden kanssa sekamelskalta, vaan kokonaisuudesta tulee varmasti hillitty. Puku ei ole täsmälleen visioni mukainen, mutta siinä on kyllä paljon ajattelemiani juttuja; kerroksittaisuutta, muhkeutta, koristeellisuutta, samalla yksinkertaisuutta, kapea yläosa ja haluamani mallinen dekoltee.
 4. Lisäänpä vielä, että häät vasta huhtikuussa, joten otan myös vastaan vinkkejä siitä, josko noista alleista pääsisi jotenkin eroon ennen sitä. Tuollaisesta olkaimettomasta puvustahan näkyy käytännössä selkä (treenattavissa), käsivarret (treenattavissa) ja rintakehä (se nyt taitaa olla mikä on). Sekä selässä että käsivarsissa on mulla rasvaa, ja tunnettua lienee (ei lähdettä) että rasvaa ei voi poistaa paikallisesti ilman ammattilaisen apua. Sen sijaan mulle on hieman epäselvää, kuinka paljon ko. alueet voisivat itsellä muokkaantua ilman rasvan poistumista... eli kuinka paljon "löysästä" johtuu siitä, että lihakset roikkuvat löllöinä sen sijaan että olisivat kiinteämmät. Moni puhuu että allit muodostuvat roikkuvista ojentajalihaksista, mutta mistäpä sitä tietää, ovatko omat allit löllöistä ojentajista vaiko rasvasta... tunnustelemalla tietysti voi vähän saada käsitystä, mutta vaikea sanoa, missä suhteessa mikäkin vaikuttaa. Tavoitteena on nyt kyllä aloittaa selkä- ja ojentajatreeni, jos se vaikka jotain auttaisi. Ja terveellinen ruokavalio häihin asti (mielellään myös häiden jälkeen, mikäli vaan jaksan jatkaa). Tosin on vaikea kuvitella, että mahdollinen muutaman kilon tiputus näkyisi selässä ja käsivarsissa... ennemmin lantiossa ja reisissä. Onhan sekin hyvä, mutta ei hääpukuun vaikuta.
 5. Kiitoksia vastauksista. Joku huivi varmaan tuleekin, tosin sen kanssa vähän mietityttää miten se sopii hunnun kanssa yhteen... siinähän on sitten tavallaan kaksi huivia, toinen päässä, toinen hartioilla... onko siinä sitten toinen liikaa?
 6. Musta saa varmaan tosi pikkusieluisen kuvan, jos lukee vain näitä naimisiin.infon foorumipostauksia. Mutta silläkin uhalla... Olen normaalimittainen, sinänsä ihan mihin tahansa pukuun mahtuva ihminen, mutta käsivarret ovat suhteettoman suuret verrattuna muuhun kroppaan. Eivätkä edes ihan kiinteät, vaan olkavarsissa roikkuu nahkaa, läskiä ja lihasta valtaisana yhdistelmänä... ja kainaloihinkin on vielä säästynyt vähän rasvaa, joten siinäkin on muhkurat. Tietty unelmapukuni on jo löytynyt, ja se on muilta osin ihana, paitsi käsien kohdalta. En kuitenkaan voisi kuvitella käyttäväni hihallista hääpukua, joten tähän oli päädyttävä. Millä siis peittäisin mokomat allit? Mietin jo huntua, joka olisi sen verran runsas, että ainakin aseteltuna peittäisi nuo kammotukset. Mutta se tuskin on ratkaisu koko päiväksi, koska kuitenkin lehahtaisi tuon tuostakin pois, ja joutuisin murehtimaan ja huolehtimaan koko päivän, että se varmasti on kunnolla paikallaan. Toisaalta... puvussani on olkaimille tarkoitetut painonapit etumuksessa... olkaimetkin löytyvät, mutta en käytä niitä. Saisikohan hunnun jotenkin kiinnitettyä noihin olkaimiin, ilman että se näyttää hölmöltä... moisen kiinnityksen voisi tarvittaessa avata ja sulkea päivän mittaan. Entäs hansikkaat? Kaventavatko käsivarsia vai pullistavatko entisestään? Tietysti vasen nimetön olisi kiva olla paljaana, mutta ehkä sormeton versio tms... Jossakin oli vinkkinä rusketus... eli että tummempi iho näyttää hoikemmalta. Onko tästä kokemuksia? Entä korut... vetävät varmaan huomiota pois käsistä, mutta olisikohan pieni vai suuri koru käsivarsia pienentävä? Aika mistään mitään tietämätön tämä leidi täällä... koittakaa kestää.