Chanteuse

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Chanteuse

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tarkoitin "kalliilla" sitä, että juoma ja ruoka oli suomen hinnoissa ellei hieman ylikin... Mielestäni halvempaa oli ainoastaan kengät Omaa typeryyttä sinänsä, että lähtiessä sinne en oikein perehtynyt hintatasoon ja odotin hintojen olevan reilustikin halvemmat verrattuna suomeen.
 2. Minä olen pohdiskellut tätä samaa kysymystä. En haluaisi mennä miehen kanssa yhdessä alttarille vaan haluaisin, että hän näkisi minut hääpuvussa ensimmäisen kerran, kun kävelen häntä kohti alttarille. Jotenkin symbolisesti tuntuu ihanalta, että hän ottaa minut puolessa välissä matkaa rinnalleen Voisinko kävellä tyttöni kanssa käsi kädessä?
 3. Minä olin Curacaolla kaksi viikkoa maaliskuussa 2007. Ilma oli valitettavasti vähän pilvinen koko ajan. Paikka oli todella upea ja ihana, etenkin meidän hotelli. Saaren hinnat olivat todella kalliit ja maksu sujui dollareissa. Taksien löytyminen yöllä n. 23 eteenpäin oli myös haastavaa. Kannattaa varautua myös siihen, että ravintolat ja suurin osa baareista menee kiinni jo 23 aikaan.
 4. Tätä kysymystä mietin nyt kovasti... Olen tehnyt maskeerauksia paljon lehtiin, musiikkivideoille, teatteriin... mutta en tiedä, mitä tekisin omien kasvojeni kanssa. En epäile sitä, ettenkö saisi kaunista meikkiä tehtyä itse, vaan ennenminkin pohdin, olisiko ihanan stressivapaata ja luksusta olla silloin jonkun toisen käsittelyssä. Toisaalta maskeeraajien taso Suomessa on todella vaihteleva. Suuri osa minulle tehdyistä meikeistä on ollut pettymyksiä. Miten siis löytää se juuri oikea hyvä meikkitaiteilija?
 5. Tuli mieleen tuosta ehdoton nounou-ketjusta. Mitkä on aivan MUST-jutut teidän häissä, mistä ette tingi pätkääkään. Jos lista on tooosi pitkä, niin laittakaa vaikka 10. Top. Mistä en tingi omissa häissäni: 1. Hääpuvun on oltava valkoinen (saa olla tosin vähän jotain muutakin väriä) 2. Hääleikit on ihan must! 3. Musiikki: Parhaat biisit sekä bändin soittamina että levyltä 4. Sulhanen ei saa nähdä hääpukua ylläni (eikä muutenkaan) ennen kuin kävelen alttarille 5. Hääkuvat pitää otattaa kunnolla 6. Häissä pitää olla juominkeja 7. Häiden tulee alkaa vasta iltapäivällä 16-17 aikaan. 8. 9. 10. Jätän tilan kolmelle viimeiselle, mitä nousee mieleen suunnitteluvaiheen aikana.
 6. Yritän olla hys hys, mutta kaikki hyvät asiat on vaikea pitää salassa... Eli siis ainakun olen tavannut kaverin, niin jossain kohdin huomaan laukaisevani: " Arvaa muuten mitä ensi syksynä..."
 7. Tätä kysymystä palloittelen kovasti päässäni koko ajan. En halua, että mies näkee minua ennen kirkkoa eli kuviin vihkimisen jälkeen. Mutta ennen juhlapaikalle menoa, kahvia, ruokailua?? Hmm.. Toisaalta en haluaisi lähteä mihinkään kovin kauas studiokuviin ja haluaisin kuvaan ehdottomasti samana päivänä eli ainoaksi vaihtoehdoksi taitaa jäädä paikan päällä kuvat ruokailun ja kahvin välissä... ehkä.. kai... vai?
 8. Haluan Kalevala korun Uskelan kapean sormuksen 126 e. En missään nimessä halua mitään yltiökallista sormusta. Pelkäisin vain hukkaavani sen ja sitten kärsisin omantunnontuskista kalliin ja uniikin sormuksen katoamisesta. Haluan hyvin kapean kultaisen sormuksen, pienellä yksityiskohdalla ilman yhtäkään timattia. Yksinkertaisen, herkän ja kauniin.. Rakastan nykyistä kihlasormustanikin todella paljon. Se oli kapein, minkä löysimme ja hyvin yksinkertainen. Koemme miehen kanssa myös, että jonain päivänä voimme kenties hankkia toiset sormukset esim. yhteiseltä matkalta tai 10 vuoden kunniaksi tms tms.
 9. Meidän häissämme: Kyllä pilaisi.
 10. Häitä suunnitellaan vietettävän 2.10.2010. Teemme tosin molemmat keikkaluontoista työtä eli olemme varautuneet myös siihen, että hääpäivämäärä saattaa vielä muuttua. Häiden aikaan olemme olleet yhdessä tasan 3 vuotta, joista 2,5 vuotta kihloissa. Mies on 27 ja morsian 26. Hui.. olipas hassua sanoa (lue:kirjoittaa)se ääneen ensimmäisiä kertoja .