MiniM

Rouva
 • Content count

  1050
 • Joined

 • Last visited

About MiniM

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hihhih. Meillekin tarjosi matkanjärjestäjä kuljetusta kahden hotellin välille (kun ollaan viikko toisessa ja viikko toisessa päässä saarta) ja hinta oli jotain 80e. Ajattelinkin, että tuossa oli aika paljon ylimääräistä, joten ajateltiin hommata taksi paikan päällä. Ilmeisesti taksit on myös aika luotettavia ja palvelu hyvää?
 2. Thanks! Nopea vastaus! Eli siis A-hepatiitti-rokotus täytynee hankkia. Nuo muut taitaa olla niitä perusrokotuksia, jotka on kai vielä voimassakin...Jos oikein muistan.
 3. Uijui. Paperit on laitettu ja matkat maksettu. Nyt pitää siis vain odotella ja hypätä oikeana päivänä lentokoneen kyytiin. Ihan mieletöntä! Nyt vaan rupesin miettimään, että pitäisikö käydä ottamassa rokotuksia? Hepatiitti esim.? Vaikka aika puhtoistahan tuolla mauritiuksella taitaa olle, mutta silti..
 4. Meillä on valmistelut oikeastaan papereita vaille tehty! Puvun kävin ostamassa (se on ihqu! ) ja sormuskin on suunniteltu, seppä rupeaa sitä pikkuhiljaa työstämään. Ensi viikolla käydään varmaan maistraatissa hakemassa papereita, toivottavasti sekin puoli hoituu sujuvasti. Odottelu-aikaakaan ei ole enää kuin 13 viikkoa! Mahtavaa! Pitkältähän tuo tuntuu, mutta äkkiä varmasti menee.
 5. ^ Juu, tykkään! Mun sormus syntyykin teetettynä ja siitä tulee tuollainen "luonto-henkinen". Cirian tyyppinin, mutta käytännöllisempi.. Hinta ei sitten olekaan vielä tiedossa..
 6. Mun ihana pikku puku löytyy täältä (R509) Whiterosebridal (Näyttää kyllä minun päällä paremmalta.. )
 7. ^ Juu, noin minäkin olen ajatellut, että voi myöhemmin sitten vaikka ostaa sen kapean ja yksinkertaisen, jos mollukka alkaa tuntua liian painavalta.. Taidan tosiaan pitäytyä tässä muokattu-Ciria -suunnitelmassani. Ihanalle se on näyttänyt luonnoksissa! Pitää vaan vaan käydä lyömässä suunnitelmat lukkoon sepän kanssa, jotta pääsisi mahdollisimman pian ihailemaan muutakin, kuin vain luonnoksia..
 8. Juuh, kyllähän se on todella leveä. Olenkin aikonut teettää vastaavan, mutta hieman kapeamman ja litteämmän.. Vaikka aika paljon mietityttää vielä tuo pintakuvio. Harvoin näkee vihkisormuksina vastaavanlaisia, vaan kaikki on aina kapeita ja kiiltäviä.. Tai ainakin tasaisia. Onko se liian outo?
 9. Toisessakin ketjussa jo hieman näitä sormusjuttuja pähkäilin, mutta kysynpä vielä täälläkin, että onko kellään Ciria-sormusta vihkinä/kihlana/muuten vaan? Ja rehellisiä mielipiteitä siitä, onko aivan pöhköä ottaa tuollainen järkäle vihkiksi? Mie vaan jotenkin olen siitä tykännyt.. Ciria ...Enpäs oikein hallitse tuota kuvan linkittämistä...hmm muoks. Hallitsin sittenkin! Ainakin itse sain kuvan auki..
 10. Juu, nämä sormushommat on hankalia! Minä olen käynyt jo sepän kanssa vähän suunnittelemassa ja sillä olikin pari kivaa luonnosta, jotka oli tehnyt alkuperäisten toiveideni pohjalta. Kävin kuitenkin yksi päivä kokeilemassa huvikseni eri tyylisiä sormuksia ja nyt en taas yhtän tiedä mitä haluan!! Alkuperäinen toiveeni oli iso ja leveä valkokultainen sormus, jota käyttäisin ainoana sormuksena, kihla muuttaisi oikeaan käteen.. Tämä alkuperäinen toivesormukseni oli aika lähellä Lapponian Ciria-sormusta , joskin timantteja tulisi vain yksi suurenpi ja hieman eri tavalla sijoitettuna. Olen kokeillut tuota "aitoa" Ciriaa, ja onhan se aika jööti sormukseksi, vaikka siitä paljon pidänkin.. Minua onkin alkanut mietityttämään mahdanko tottua noin isoon sormukseen ja alkaako se häiritsemään jossain vaiheessa? Toisaalta pidän isoista ja erilaisista koruista, mutta käytän koruja todella vähän, joten olisikohan tuossa sormuksessa "liikaa" jokapäivä käytettäväksi sormukseksi? Toinen huomattavasti hillitympi minua miellyttävä sormus on sekin Lapponian mallistosta: Timanttipisarat. Olen sitä mallaillut kihlani kanssa, ja aika kivasti kävivät yhteen. Voisiko joku päättää mun puolesta!!
 11. Niin, ja merkinkantajalle haluan vielä todeta, että ihan on oikeat perustelut sinulla! Kirkkohan antaa todella upeat puitteet vihkimiselle varsinkin, jos itse on uskossa. Voi varmasti olla todella mahtava hetki olla siinä alttarilla, jos/kun se omalle tuntuu. Itsekin olen tällaisissa häissä ollut ja häät ovat olleet todella koskettavat.
 12. Sama juttu! Minäkään en kuulu kirkkoon, en siis edusta mitään uskontoa, koska ei ole vastaan tullut sellaista, johon haluaisin uskoa.. No, jotkut ihmiset ovat olleet todella ärsyttäviä, kun olen kertonut meidän hääsuunnitelmista. Yleensähän ihmisiä onnitellaan ja kaikkea ihastellaan, kun he kertovat naimisiinmenosuunnitelmistaa, niin jotkut ovat näistä meidän suunnitelmista kuullessaan olleet aika epäkohteliaita suorastaan. "Minun mielestä kirkkohäät on kyllä ihania", "Minä kyllä haluan kirkkohäät ja prinsessamekon", "Etkö sinä halua kirkkohäitä?" No, jos haluttaisiin, niin varmaan olisi sitten päätetty sellaiset viettää... Aaaarght! Tulee vain vähän outo fiilis, ei ole nimittäin itselle tullut mieleen rueta heti selittämään millaiset häät itse haluaa ja millaiset häät omasta mielestä on ihan parhaita, kun joku ystävä on omista häistän kertonut.. Toisin sanoen arvostelemaan heidän valintojaan.. Nyt sitten joutuu puolustelemaan hirveästi omia valintojaan... Vähän pudottaa tunnelmaa, kun on itse ollut niin innoissaan naimisiin menemisestä, niin sitten keskustelu meneekin tuollaiseksi. Onneksi näitä epäkohteliaampia tapauksia on ollut vain vähän. Ja oikeasti luulen että taustalla saattaa olla vain yleistä mustasukkaisuutta siitä, että olemme menossa naimisiin enkä ole ikinä joutunut valittamaan miehestäni mitään näille kavereilleni, joilla taas on asiat menneet hieman eri tavalla.. Nih.
 13. Kiitos, kiitos! Oikein hyvän valinnan olette itsekin tehneet! Kalevalta otettiin matka ja majapaikkoina toimivat hotellit Le Victoria ja Shandrani. Molemmissa hotelleissa ollaan siis viikko. Mä en myöskään halua kallista pukua ostaa. Ihmetyttää suorastaan millaisia hintoja pyytävät noissa hääpukuliikkeissä noista keveämmistä puvuistakin.. Ei varmasti ole materiaalit yhtään kalliinpia, kuin jossain 200e iltapuvussa, mutta valkoisen värin lisää pistetään kuitenkin sen verran, että puvut maksaa helposti 1000e... Ajattelin katsella nyt ensin rauhassa käytettyjä pukuja ja jos en mitään löydä niin ostan sitten keväällä paniikissa jonkun jostain liikkeestä...