Jump to content
Naimisiin.info

millapieni

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä millapieni

  • Syntymäpäivä 03/29/1988

Profile Information

  • Gender
    Female

millapieni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Alkumalja ja ruokaviini meillä, ei muuta alkoholia. Joku sitä on ryöhkeästi minulta vaatinut, mutta nehän on meidän häät! Juokoot juhlien jälkeen, me haluamme juhlistamme mukavat.
  2. Minun mielestäni polttarit järjestetään automaattisesti, ellei morsian sitä nimenomaan kiellä. Olen todella surullinen teidän puolesta, jotka ette polttareita saaneet. Itse olen ollut jo kaksissa häissä kaasona ja yksissä muuten vain tärkeässä tehtävässä, joten polttareita on järkkäilty. Minusta ne ovat ihana tapa lujittaa ystävyyssuhteita ennen häitä, ja ennen kaikkea ne kertovat onnistuessaan morsiamelle, että häntä rakastetaan.
  3. Me pidämme häät Alajärvellä Kanavan Kevarissa. Tila on iso ja yhtenäinen, (Mahtuu 200 vierasta) kokemuksesta tiedän ruoan olevan taivaallista, ja maksaa noin 24 euroa per pää kakkuineen. Ainoa mikä pitää itse hommata koristeiden lisäksi on miksauspöytä. Muuten löytyy videotykki, flyygeli, piano, lasten leluja, pöytäliinat.. Tykkään! Homma on myös todella joustavaa. Ystävälläni oli toissa kesänä häät Seinäjoella Kampustalolla, ja siellä oli kyllä aika jäätävää palvelua, hinnoista puhumattakaan! Huh!
  4. Meidät kuvataan myös kirkon jäkeen. Teimmepä mielestämme fiksusti (en halua että sulhoni näkee pukuani ennen kirkkoa) ja pölähdämme hääpaikalla ilman kättelyitä, eli kuvausten aikana vieraat kättelevät vanhemmat. Maljan kanssa sitten tehdään meille yhteisonnentoivotus.
×
×
  • Create New...