Jump to content
Naimisiin.info

Jules

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Jules's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ken tietää tarkemmin Arkkitehtikiltan talosta Pikisaaressa. Olen käynyt netistä katsoon infoa, mutta osaisiko joku kertoa enemmän. Mikä on maksimi määrä vieraita, minkälaiset pöytäjärjestelyt siellä on (onko yksi pitkä pöytä vai) ja onko siellä yhtään tilaa tanssia? Ja kun sinne voi viedä oman pitopalvelun, niin millainen on keittiö? Mahtuuko siellä pitopalvelun väki toimimaan?? : : :
  2. Ohoi Asparagus! Tahtoo tietää Ramadan salista lisää!! Oliko se hurjan kallis? Ja ilmeisesti Ramadan kautta tuli menut vai? Mahtuuko siellä tanssiin :
  3. Onko joku tietoinen siitä paljonko sinne Kruununmakasiinille mahtuu väkeä? Entäpäs Tervasoihtu torilla, onko kukaan käynyt siellä kokouksissa tai juhlimassa, minkälaiset kokemukset on jääneet paikasta ja ruoasta?
  4. Hietalinnasta tietoa seuraavassa : http://www.ytya.net/
  5. missäs tuo veteraanien maja oikein sijaitsee? : täälläkin yritetään mahduttaa reilua 80 henkilöä juhlapaikkaan ja tilaa sais olla sekä pihalla että sisällä. Hietalinna (YTYÄ) vaikuttaa kivalta, mutta taitaa olla just ja just, että sinne mahdutaan... juhlapaikan etsintää jatketaan edelleen :-/
  6. Onko kukaan käynyt häitä juhlimassa Seelarissa? Millainen keittiö ja millaiset sisätilat ja paljonko väkeä saa mahtumaan? Oulunsalon Nuorisoseurantalo on ihan kiva, sisäpiha on rauhallinen ja siitä saa pienellä koristelulla erittäin viihtyisän. Itse olen ollut siellä vieraana ja seisova pöytä oli toisessa huoneessa ja isommassa salissa oli sitten n. 100 vierasta. Näyttämöllä leikitettiin hääparia ja jotta saatiin tanssilattia vapaaksi, siirrettiin pöydät ja tuolit salin reunoille.
×
×
  • Create New...