Anski_

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Anski_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Naimisiin mennään ensi toukokuussa, ja esteiden tutkinta tulee ajankohtaiseksi varmaan helmi-maaliskuun tienoilla.
 2. Meillä on molemmilla omat henkilökohtaiset tilit, joiden lisäksi yhteinen "lainatili", jonne siirrämme kuukausittain rahaa asuntolainan lyhennyksiä yms varten. Toimii ainakin meillä.
 3. Kyllä näkee, en malta salata h-hetkeen saakka...
 4. Kyllä mä luulen että mennään!
 5. Ajattelin laittaa muutaman teippipidennysosion niskahiuksiin ennen häitä, saapahan sitten vähän näyttävämmän kampauksen. Minulla on pari kertaa aiemminkin ollut teipit, ja olen ollut tyytyväinen. Clip-on:eista en niinkään pitänyt, makuasia sekin.
 6. Kysyin mieheltäni haluaako hän uuden vihkisormuksen, ja ei kuulemma halua. Eli kihlaan kaiverretaan sitten hääpäivämäärä.
 7. Pidän. Vierekkäinhän ne tulee olemaan jatkossakin, niin miksei heti alusta lähtien?
 8. Minulla on keltakultainen kihlasormus, ja haluan sille kaveriksi ehdottomasti valkokultaisen vihkin, jossa paljon timantteja. Etsinnät on käynnissä!
 9. Itse menisin ihan mielelläni vieraaksi juhannushäihin, koska meillä ei ole mitään varsinaisia juhannustraditioita. Olispahan vähän erilainen juhannus
 10. Tietää kai tuo, taisin mainita kun rekisteröidyin..
 11. Meillä "viralliset" kuvat otetaan vihkimisen jälkeen. On jotenkin mukavampi ajatella, että kuvanottamishetkellä ollaan jo aviopari Sama valokuvaaja todennäköisesti ottaa kuvat myös seremoniasta.
 12. Meillä on pian 8 vuotta yhteiseloa takana, eli on jo korkea aika aloittaa virallinen hääsuunnittelu! Olemme molemmat työssäkäyviä, ja lapsia meillä ei vielä ole. Naimisiin menemme keväällä 2010.