Jump to content
Naimisiin.info

Mev

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Mev's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulla oli neljä kaasoa, joista 2 ei päässyt paikalle, kummallakin oli erittäin ymmärrettävä syy (esim toinen asui ulkomailla). He tekivät minulle yhdessä erittäin liikuttavan kirjeen koskien yhteisiä muistoja jne, joka luettiin minulle äännen polttareissani. Oli mielestäni ihana yllätys!
  2. Minulla ja miehelläni on paljon yhteisiä kavereita ja ystävämme olivat keksineet hauskan idean, että polttarimme yhdistyivät yhdessä vaiheessa iltaa pariksi tunniksi hauskan tekemisen merkeissä, jonka jälkeen jatkoimme jälleen eri suuntiin. Mielestäni loistava idea! Olisi ollut harmi, ettei olisi nähnyt miespuolisia ystäviä ollenkaan ja toisaalta olisi tuntunut hassulta, jos miehet olisivat osallistuneet "tyttöhömppään" niin kuin morsiussaunaan jne.
  3. on onnellinen vaimo :)

  4. Otan miehen nimen, koska a) oma sukunimi on usealla tuhannella suomalaisella, miehen reilusti alle 50:llä. minulla on kaksi veljeä sukunimeä jatkamassa, tuleva mieheni on perheen ainoa poika.
  5. Mev

    Afrikkaan safarille?

    Moikka! Minkä hintaisella budjetilla ootte olleet Afrikassa? Itseä kiinnostaisi 3 viikon reissu, josta alku oltaisiin safarilla ja vika viikko löhölomaa
  6. Moi! Onko lisää kokemuksia Helsingin tanssikursseista? Mieluiten mahdollisimman läheltä keskustaa, mutta Blomqvist ei innostaisi =/ Onko kokemuksia Pilvistepsistä? Jossain topicissa joku oli sanonut, että palvelu olisi huonoa, onko muilla sama kokemus? Mitä muita paikkoja olisi?
  7. Mev

    Häämessut

    Minäkin olin aika pettynyt häämessuihin. Helsingissä kun oikeasti tarjontaa on aika paljon, niin olisin toivonut paljon laajempaa valikoimaa. Olisi voinut olla esillä enemmän esim koristeluideoita, hääpaikkoja, catering-firmoja ja vaikkapa autovuokraamoita. Nyt oli pääasiassa sormusliikkeitä ja pukuja. Itse olin pe-iltana paikalla, joten näin hääpukunäytöksen, mutta muita "luentoja" musiikista tms en ehtinyt nähdä.
  8. Mev

    Jyväskylän morsiot II

    Tietääkö joku rallien ajankohtaa 2011? Suunnitelmat alkaa sittenkin muotoutumaan Keski-Suomeen (asutaan Helsingissä) eikä haluttaisi häitä niiden päälle (yösijojen yms takia).
  9. Itse olen ollut työelämässä jo jonkin aikaa ja sulhokin valmistuu pian, etsii parhaillaan ensimmäistä aikuisten työpaikkaansa.
  10. Kiitos vinkeistä! Toi Nurmijärvellä oleva näyttäis kyllä just oikeen tyyliseltä Ainoo, että se on niin kaukana, mutta tosiaan varmaan aika vaikea löytää maalaismestoja Helsingin keskustan tienoilta...
  11. Mev

    Helsinki

    Se näyttää kyllä ihanalta Kalliilta vaan, kun laskuttavat kaikista tuoleista yms erikseen.
  12. Tietää ja selailee foorumeita itsekin. Ei tosin tietääkseni ole itse rekisteröitynyt ainakaan vielä.
  13. Mev

    Kihlajaiset?

    Me julkistimme kihlauksemme illanistujaisissa, jotka oli järjestetty muusta syystä, mutta sattuivat olemaan juuri kihlautumisen jälkeen ja tilaisuudessa oli paljon yhteisiä kavereita paikalla, niin pidimme niitä myös "kihlajaisina". Toisille kavereille pidämme heidän pyynnöstään myös illanustujaiset, mutta tämäkään ei mitään virallista, muutenkin oltaisiin voitu nähdä samana iltana eikä mitään sen erityisempää järjestetä. Vielä haluaisin saada oman ja sulhasen perheet yhteiselle illalliselle, jotta tutustuisivat paremmin, mutta saa nähdä onnistuuko, kun asuvat eri kaupungeissa.
  14. Olisiko vielä lisää paikkoja, joihin mahtuisi n. 130 henkeä?
  15. Mev

    Helsinki

    Hei! Laitoin jo Espoo-ketjuun viestiä, mutta laitanpa vielä tännekin. Haluaisimme pitää maalaishenkiset häät suht isolle porukalle (n. 120-130 henkeä). Onko Helsingissä / PK-seudulla/lähistöllä mitään navetta/makasiinihenkisiä tiloja? Haluaisimme myös tuoda ainakin omat juomat.
×
×
  • Create New...