Jump to content
Naimisiin.info

salahiippari

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

salahiippari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on tämä asia vielä hiukan auki... Oma pöytä ei tunnu kivalta ajatukselta, niin kuin moni muukin on todennut niin meillä on kyllä aikaa keskittyä toisiimme kun olemme keskenämme (ihan arkenakin, tai sitten vaikka siellä häämatkalla) emmekä muutenkaan ole mitään julkisupisijoita ja -kuhertelijoita. Emme myöskään halua olla "näyteikkunassa". Nyt on kuitenkin ongelmana, ketkä istuisivat kanssamme samassa pöydässä. Miehen vanhemmat ovat eronneet ja uusissa naimisissa, eikä heitä kannata laittaa samaan pöytään jos haluaa pitää tunnelman vapautuneena (ei mitään riitoja tms. ja osaavat kyllä käyttäytyä, mutta välitöntä rupatteluilmapiiriä tuskin syntyy). Bestmanin vaimoineen ottaisimme mielellämme samaan pöytään kanssamme, sen sijaan kaason avecia emme ole kumpikaan edes tavanneet (hyvin tuore tapaus ja asuvat nyt eri puolella Suomea), jotenkin myös tuntuu siltä että mulla olisi tällä hetkellä läheisempiäkin ystäviä kuin kaasoni Lisäksi pöydät ovat 8-10 hengelle ja kaason ja bestmaninkin kanssa (aveceineen) meitä olisi vasta kuusi. Ihan omien mieltymysten mukaan ei oikein kehtaisi kavereita ottaa pöytäseuraksi ettei tule mitään "kapteenin pöytä" -tyyppistä fiilistä... Hankalaa siis on, kuukauden siään pitäis ehkä päättää tämäkin asia.
  2. Joo, itsellekin tärkeä aihe ja siksi tulee länkytettyä enemmän kuin tarpeeksi... Sen verran vielä kuitenkin pakko sanoa, että eiköhän suurin osa vastuullisista ihmisistä tarjoa lemmikkillensä lähtökohtaisesti parasta mitä resurssiensa puitteissa pystyy, ja lopulta kukaan ei varmaan kaikin puolin täydellinen ole. Joku toinen ei ymmärrä miksi pitää ottaa koira jos 1) asuu kerrostalossa, 2) pitää koiraa ilman lajitoveria, 3) ei tarjoa koiralle harrastusta X, 4) ulkoiluttaa koiraa enimmäkseen remmissä, 5) syöttää koiralle nappulaa eikä raakaruokaa, 6) ei päästä koiraa sohvalle/sänkyyn, 7) pitää koiraa yksin yli 2/4/6/8 tuntia päivässä tms... Lähes aina voisi jostain kohtaa olla paremmin Mutta eiköhän koiristaan välittävillä ja niiden tarpeista ymmärtävillä ihmisillä useimmiten ole varsin tyytyväisiä haukkuja, kukin tyylillään!
  3. No ei meidän koirat ainakaan nuku läheskään koko sitä aikaa jota eivät lenkkeile Enkä myöskään missään vaiheessa väittänyt koirien väsyvän neljän tunnin päivittäisestä lenkkeilystä, totesinpahan vain että koirille voi tehdä ihan hyvääkin yksittäinen "lepopäivä" silloin tällöin. Ainakaan siitä ei yhdenkään täyspäisen koiran pitäisi rikki mennä että syystä tai toisesta (esim. omistajien pari päivää kestävän sairauden takia, joka ei useimmilla koiranomistajilla ole syy hankkia koiralle hoitopaikkaa) rutiinit hieman rikkoutuvat. Kukin toki harjoittaa niin perfektionistista koiranpitoa kuin suinkin haluaa, ja poishan se ei minulta ole.
  4. Käsittämätön määrä ihmisiä, joiden mielestä lemmikkien pitää päästä mukaan hääjuhlaan! Kuvan nyt vielä ymmärrän, käytetäänhän niissä kaikenlaisia muitakin "somisteita", mutta että juhlapukuisten ja ruokailevien ihmisten sekaan! En siis todellakaan käsitä. Ja nyt joku kuvittelee, että eläintenvihaaja tuli avautumaan, mutta itselläni on kaksi erittäin rakasta ja tärkeää koiraa. Niiden paikka vain ei ole juhlissa. Meillä on myös ystäviä ja sukulaisia jotka eivät a) pidä koirista, ovat allergisia, c) ei kumpaakaan edellisistä, mutta haluavat silti juhlia koirattomasti - kuten mekin. Koirat menevät hoitolaan kahdeksi yöksi hääviikonloppuna, ja uskon että pärjäävät hienosti vaikka aiemmin ovatkin olleet vain kotihoidossa. Olisin itse asiassa saanut kotihoitopaikankin niille, mutta koska kyseessä oli koirille täysin vieras ihminen ja ympäristö, totesin että rauhallisemmin mielin laitan ne hoitolaan (esim. syystä että hoitolassa ei haittaa vahtihaukku, kerrostalossa sen sijaan voipi häiritä...). Ja anteeksi vielä, mutta en voi olla ihmettelemättä, todellako edellisen kirjoittajan koirat saavat neljä tuntia lenkkeilyä jokaikinen päivä..? Mahtaa olla paljon vapaa-aikaa omistajilla! Ja kieltämättä huvitti myös tuo, että yhtenäkään päivänä ei saisi lenkityksen määrä (oli se nyt mikä hyvänsä) laskea. Eiköhän jokainen koira kestä silloin tällöin - useamminkin kuin kerran elämässä - päivän vaikka vain tarpeidentekolenkkien voimin. Voipa jopa tehdä ihan hyvääkin
  5. Vihkiminen edellispäivänä, kuvaus juhlapäivänä ennen juhlia niin sitten voi rentoutua Vihkipäivänä ei vielä oteta virallisia kuvia, koska juhlavampi vaatetus ja morsiuskimppu, kampaaja ja meikkaus ovat vasta juhlapäivän juttuja.
×
×
  • Create New...