miisa123

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About miisa123

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. No onhan teitä sitten jo 7 kasassa! Pienemmällä porukalla voi olla kivempikin mennä ja tehdä. Vaihtoehtojakin voi olla enemmän kun iso kööri ei välttämättä kaikkialle mahdu. Itse oon ollut järkkäämässä 3 polttareita ja voin kertoa, että isoa porukkaa voi välillä olla vaikea pitää kasassa
 2. Ymmärrän, että kutsutaan polttareihin muttei häihin, jos häät ovat todella pienet. Mutta jotenkin tuntuu isompien häiden kohdalla kummalliselta. Toki jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee.
 3. Kyllä mun mielestä 50 euroa alkaa olla rajana. Mun mielestä suunnittelussa pitäisi ottaa huomioon se, että jollain saattaa olla monet polttarit esim. kesän aikana tai muuten vaan suurempien summien sijoittaminen käy talouden päälle..
 4. Oman äitini reaktio kihlautumisuutiseen oli mukava, oli iloinen meidän puolesta. Miehen äiti taas totesi vain tyyliin "Jaa." Vähän kuin olisimme ilmoittaneet, että kävimme kaupassa ja ostimme litran maitoa.
 5. ^Miehet... On ne ihania!
 6. Meillä ei ole häiden päivämäärää vielä päätettynä. Kihloissa olemme olleet vuoden, yhdessä viitisen. Alkuaikamme yhdessä oli vähän "epämääräistä" eli kummallakaan ei ole tietoa, että milloinka ystävyys sitten lopullisesti vaihtui seurusteluksi jne. Joten olihan sekin jo itsessään mukavaa, että nyt meillä on vuosipäivä kun ei ole koskaan ennen ollut. Alusta alkaen juteltiin, että naimisiin mennään kun talous antaa myöden, suomeksi= kun olen opintoni saanut valmiiksi. Tosin tämän piti päteä myös lasten hankkimiseen, ja nyt on yllärivauva matkalla..