Phantogrator

Morsian
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Phantogrator

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/25/88

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.curiouscankill.blogspot.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mä en ymmärrä miksi ihmiset odottavat älyttömiä tunteenpurkauksia ja että suorastaan ratketaan onnesta hääuutisien takia? Ihan totta, yleensä kihlaus kuitenkin merkitsee sitä naimisiin menoa niin onko se joku yllätys sitten kun ilmoitetaan naimisiin menosta? Vanhemmat voivat kokea häät myös velvollisuutena- meilläkin oma äitini pitää kiinni perinteestä että morsiamen vanhemmat auttaa hääkustannuksissa. Itse koen ettei kenenkään tarvitse itkeä ilosta hääuutisten takia, tiedän että liittomme hyväksytään muutenkin. Kihlaus otettiin vastaan kyllä ilolla ja nyt hääuutiset järkeilyllä tyyliin "no mitäs ootte ajatellut?". Onhan se nyt itsestäänselvyys, että naimisiin mennään.
 2. repeilin tuolle setille tässä pitkän tovin, on sulla mainio mummu! Varmaan katsonut kaapin pohjalle ja ottanut kaikki ylimääräiset tavarat mille ei ole muutakaan käyttöä. En jaksa ymmärtää tota vitamiinivalmisteen mainosta, se on jo aivan kamala!
 3. Mulle kyllä välittyisi köyhä tunnelma kertisastioista jos sellaisia häissä olisi. Puutarhajuhlat ovat ehkä ainoa jonne ne sopisi, mutta siltikin olisi aika ankeat. Käytännöllisyyden kannalta myös epämukavat, kun saisi koko ajan olla pelkäämässä ruoan tippumista lautaselta hakiessa lisää. Lautasten pitäisi olla sitten ainakin paksummat ja jos on teemaväri, niin värilliset saisivat lautaset näyttämään edes hieman siistimmiltä. Toivottavasti kukaan ei ajatellut tarjota viiniä pahvimukista Suosin muutenkin kestävämpiä astioita ekologisuuden kannalta, hirveä määrä jätettä syntyy noista kertisastioista
 4. Voi olla, että minä astelen alttarille paljasjaloin . Häiden kanssa samana vuonna valmistun jalkaterapeutiksi.
 5. Tää on tosiaan niin monitulkintainen juttu. Ajatus ei tosiaan oo tärkein jos ajatuksena on vaan ostaa jotain muuta kuin hääpari oikeasti haluaa. Läheinen ihminen joka tuntee parin läpikotaisin on sitten eri juttu, jos tietää muullakin lahjalla olevan käyttöä. Jos haluaa vaan kiukutella niin onko niihin häihin pakko mennä? Mieluummin ei antaisi lahjaa lainkaan. Lapsellista käytöstä niiltä, jotka haluavat turhalla kamalla kostaa sen, että pari on tehnyt lahjalistan. Mulle turhin lahja on ollut (valitettavasti) isovanhempieni antama kello. Olin pyytänyt käytännöllistä kodintavaraa (ei sen spesifimpää), niin tuo kello ei valitettavasti osunut yhtään. Se oli vielä mummini lahjaksi saama kello, josta sitten vaihdettiin takakansi minua varten alkuperäiseksi Sveitsissä saakka. Harmi vaan, etten ikinä pidä kelloja ja sen tyyli on niin kaukana minusta että huh huh. Kellon arvo on 400-500 euroa ja lojuu tuolla rojujen seassa..
 6. ^ Nimenomaan. Jos hääpari pyytää jotain, niin se luultavasti tarkoittaa asian sopivan parhaiten heidän tarkoituksiinsa. Minä ainakin kohtuullisen ekologisesti ajatteleva ihminen suutun tuollaisesta, että ostetaan täysin turhaa krääsää joka jää parilta käyttämättä kaapin pohjalle. Kaikenlaista materiaa on maailma muutenkin pullollaan niin tarviiko sitä turhanpäiten lisätä jos kerran hääpari on jo kerran laatinut listan mitä he oikeasti haluavat/tarvitsevat . Jos mun tyyliin kuuluu yksinkertaisuus ja kotini sitä edustaa niin se kukertava tiimarihökötys ei tasan tarkkaan päädy muualle kuin varastoon/roskikseen. Lahjalista tai rahalahja helpottaa kiireisiä ihmisiä aika paljon, kun ei tarvitse kuluttaa aikaansa lahjan metsästykseen ja miettimiseen. Nykypäivänä parit asuvat pitkään yhdessä ja en koe loukkaavana rahalahjan pyyntöä, en itsekään halua keksimällä keksiä lisää krääsää meidän asuntoon vaan mieluummin sitten käytän rahaa elämyksellisiin asioihin. Ihan verta kiehuttaa ajattelutapa "vieköön sitten mökille jos ei kelpaa" . Onko se muka ajatuksellisempaa kuin ostaa sitä mitä hääpari haluaa? Voisi ehkä kuvitella, että ihmiset haluavat pistää rahansa johonkin mistä tykätään ja sille tulee käyttöäkin.
 7. Suosittelen Vivianaa käymään ihan optikon pakeilla, niin saa varmemmin oikeanlaiset linssit . He antavat myös sovitukseen linssejä jolloin voi sitten itse päättää onko ne hyvät ja tilataanko vai haluatko kokeilla toista merkkiä. Näin olen itse toiminut, kun ostan piilarit Silmäasemalta ja uskon että näin toimitaan muuallakin. Jos tarvitset miinusmerkkiset ja vielä tooriset kuten mulla, niin on sen verran kalliimmat ettei huonoja kannata ostaa netistä saa tietysti halvemmalla sitten myöhemmin kun on piilariresepti ja jos innostuu käyttämään muutenkin piilareita.
 8. Joudun olemaan samaa mieltä kahden edellisen kanssa, lemmikit eivät kuulu juhliin etenkään isoihin häihin. Pienet perhejuhlat kotona nyt ovat eri juttu. Silti, juhlissa voi olla tosiaan a) allergisia (ihan oikeasti, jotkut eivät voi olla samassa tilassa eläinten kanssa) inhota eläimiä. Mun mielestä lemmikkien läsnäolo on täysin tarpeeton juhlissa, oli se sitten kuinka rakas tahansa. Lemmikki ei ymmärrä sitä supererityisenä päivänä, saattaa pikemminkin ahdistua väenpaljoutta sekä myöhemmin alkoholillisissa bileissä pelätä juopunutta juhlakansaa. Jos kerran vieraat eivät ole millään tavalla tärkeitä ja heidän toiveita tai mahdollisia allergioita oteta huomioon, niin tarvitseeko kutsua? Joku voi hyvinkin pahoittaa mielensä ja kokea olonsa ahdistavaksi häissä jos ei pidä eläimistä. Naimisiin mennään kahdestaan ja ne perhepotretit lemmikeineen on mahdollista ottaa muussa tilaisuudessa. Itse olen eläinrakas ja olen kahden rakkaan kissakkeen onnellinen palvelija mutten voisi ajatellakaan niiden kiusaamista studiokuvilla. Kissani ei ole näyttelyesineitä eikä olisi koiranikaan jos sellainen olisi. Mun mielestä koira sormuksen kantajana, häihin kutsujana yms on ihan oikeasti naurettavaa. Enkä häävieraana voisi olla ajattelematta, että koiraparka ja onpa typerät omistajat.
 9. Kuule ei se ole aivan sama mikäli on vähän kiinnostunut puvun alkuperästä. Tuotteen eettisyydestä ja alkuperästä kiinnostunut ihminen varmasti saa sellaisen tuotteen kuin haluan. Nykyään kun kankaitakin saa Reilun Kaupan tuotteina (työolot ja palkat paremmat) sekä myös luomuna. Jos se tuleekin Kiinasta, niin kankaan tekijät voivat olla aivan eri oloissa riippuen paikasta. Jos ei yhtään kiinnosta, saattaa jopa tukeakin "orjatyövoimaa". Moni kiinakopioita puolustava ihminen haluaa näemmä sulkea silmänsä todellisilta ongelmilta saadakseen sen unelmiensa puvun mahdollisimman halpaan hintaan. Mikäli haluaa päästä halvemmalla, suosittelen käytetyn puvun ostamista joka antaa puvulle sentään toisen käyttökerran ja on ekologista. Jos joku haluaa tukea lapsityövoimaa niin osen kun, mutta turha alkaa puhumaan suut ja silmät täyteen pashaa niille jotka oikeasti vähän välittävät vaatteidensa (huom. kaikkien) alkuperästä. Asialle kun voi tehdä jotain. Onhan se tekopyhää puhua vain hääpuvun eettisyydestä, jos ei normaalin vaatetuksensa alkuperästä ole kiinnostunut, mutta tämän foorumin pääasiallinen keskustelunaihe onkin "häät".
 10. Anna ääneni Helsingin kauneimmalle, eli Uspenskin katedraalille Siellä haluaisin eniten tulla vihityksi.
 11. Oi, totta totta Onnistuin kokonaan ignoraamaan, että mistä päin haettu henkilö on Ainakin Helsinkiläisille voin sitten suositella Isä Heikki Huttusta. Itse saatan häntä pyytää minut ja mieheni vihkimään ellei isän isäni siihen silloin kykene. Se on tietysti aivan ehdotonta, jos pappani voisi meidät vihkiä kuten on vihkinyt kaikki lapsensa ja lapsenlapsensa.
 12. Meidän lähisuvussa on kolme samannimistä henkilöä ja sukunimi on siis harvinainen (n. 80 ihmistä) Oma äitini, sedän vaimo ja sedän ex-vaimo (miten onnistuikin löytämään samannimisen uuden heilan!). Eli älä sellaisia mietiä ja toisekseen, kyseessähän on miehesi ex.
 13. ^ Kyllä Isä Heikillä on parta! Mä ainakin tykkään i Heikistä, hän on ollut rippipappini sekä myös haudannut isän äitini. Kaikkina kertoina hän on ollut todella miellyttävä ja elämänviisas mies, mutta myös humoristinen. I Markkua en ole tavannut. Tässä kuva: Kuva täältä
 14. Itse olen miettinyt, että opiskelujeni ja tulevan ammattini takia voisi olla aika hienoa astella vihille paljain jaloin
 15. ^ Mun mielestä mies ei ole sinkku mikäli seurustellaan/ollaan kihloissa ennen naimisiin menoa, jolloin "viimeinen sinkkuilta" on ihan paskapuhetta. Tuolla tavoin ajatteleva voi myös silloin hyväksyä senkin, että polttareissa saa tehdä ihan mitä tahansa (esim. pettää). Mä ainakin katson, että polttareissa tehdään sellaisia asioita jotka voisi tehdä milloin tahansa muutenkin seurustelun aikana. Meillä ei ainakaan harrasteta strippiesityksiä ja sylitansseja, enkä tykkää jos sellaisia miehen polttareissa olis. Tämä nyt vaan on mun mielipide. Ei polttarit saa olla mikään oikeutus. Joskus muinaisina aikoina ehkä kun kihloihin mentiin niin ettei tavattu ehkä kun kerran niin naimisiin mennessä vasta sen kyseisen henkilön kanssa slettiin viettämään yhteistä elämää.