Katriina

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Katriina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pohojanmaa
 1. Meillä studiokuvaus ei oikein onnistunut, koevedoksista ei löytynyt sellaisia otoksia joista olisimme olleet valmiita maksamaan... tai laittamaan seinälle... Onneksi hääpaikalla kuvannut kuvaaja onnistui paremmin, niistä kuvista sitten löytyi viralliset kuvat
 2. Viivit: mä sain kultasepältä 3d-tietokonemallin mun sormuksesta. Voithan aina kysyä mahdollisuutta kuvaan, jos ei tietokoneella tehtyä niin ainakin jotain käsin piirrettyä luonnosta nähtäville.
 3. Mun sormus teetettiin Helsingissä Topeliuksenkadulla Au3:ssa, suosittelen lämpimästi. Löytyy monenlaista osaajaa, nuoria mutta taitavia kultaseppiä.
 4. Uutta: puku, kengät, huntu Vanhaa: alushameen tyllit sinistä: sukkanauhassa Lainattua: onkin sitten ongelma, kaaso lupasi lainata jotain hiuspinniä tms.
 5. Meidän laulajamme ehdotti, että voisi laulaa kirkossa "vain kaksi nauhaa". Kuunneltiin kappaletta eilen ja tykättiin molemmat kovasti.
 6. Sain käsiini just jostain keski-pohjanmaan (?) matkailuesitteen, jossa oli paikkakunnittain (ainakin ilmajoki, seinäjoki jne.) kaikenlaisia paikkoja. Kuvittelin aikoinaan miettineeni kaikki mahdolliset paikat läpi, mutta löytyi vaikka mitä uusia paikkoja. Pääosa on varmaan pienempiä, maatila-tyyppisiä. Kannattaa kuitenkin vilkaista tuota esitettä. Löytyy jostain huoltoasemilta ja varmasti matkailuinfoista.
 7. Meillä on suunniteltu hieman jakoa ystävät, sukulaiset ja lapsiperheet - näin karkeasti. Haluaisin, että ystävämme pääsisivät istumaan keskenään, niin halutessaan. Juhlatilamme koostuu eri huoneista, joten lapsiperheet pääsisivät kaikki omaan huoneeseen, jonne voisi tuoda leluja ja laittaa lapsiystävällisemmän kattauksen. Toinen vaihtoehto meillä on vapaa istumajärjestys, mutta lapsiperheet ohjattaisiin samaan huoneeseen, josta helppo päästä esimerkiksi vaunujen luo. Aina, kun olemme olleet häissä, joissa on ollut istumajärjestys, on käynyt niin, että meidän viereen ajatellut eivät ole tulleet paikalle ollenkaan tai tulleet vasta myöhemmin. Joskus ollaan oltu hieman eristyksissä muista sen takia (eikä olla sitten ujoudelta rohjettu sotkea pöytäjärjestystä jos sattuisivatkin tulemaan paikalle...)
 8. Moikka, Tässäpä muutamia mitä tulee mieleen (paikkojen laadusta/tyylistä riippumatta): - Herkooli Ilmajoella (Ihana paikka mutta tee-se-itse-häihin verrattuna hintava) - Trahteeri Koskenkorvalla (sama juttu, mutta mielestäni miljöö ei ole niin kiva, tosin kävimme syksyllä) - Vanha Loukasmäki Ilmajoella - Ylistarossa oli Tapaninlinnan lisäksi joku pienempi nuorisoseuran talo, joka oli ihan sympaattisen näköinen. Löytyi Ylistaron kunnan sivujen kautta kylien sivuilta. Valitettavasti en muista nimeä.
 9. Oon myös pitänyt sitä jonkinlaisena epäluottamuslauseena, mutta koskaan kun ei tiedä mitä maailma tuo tullessaan - vaikka ikuisuus-pohjalla ollaankin. Mutta jos tuo erittäin suuri epätodennäköisyys kuitenkin tapahtuisi, haluaisin että miehelleni jäisi muistoksi tämänhetkisestä rakkaudestani se, minkä hän on omalla työllään ansainnut - perheensä sukutila. Tiedän, että se on hänelle erittäin tärkeä. Sanavalinta ehkä hieman huono (itse asiassa tosihuono), mutta toivottavasti joku ymmärtää mitä yritin tarkoittaa...