Jump to content
Naimisiin.info

Mashka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mashka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mashka

    Teemana Las Vegas

    Kiitos teille kaikista hauskoista ideoista. Itse vierastan tuota sokerikuorrutettua kakkua, mut pitää miettiä, et jos tekis vaikka semmosen hyytelökakun ja siihen päälle sit vaikka marjoilla tai jollain muulla keinolla tekis ne merkit, pata, risti ym. Hämyinen sellainen sikarinsavuinen tunnelma olis hyvä. Tuli vaan mieleen sellanen, et saako jostain suklaasikareita? Kun häissä on lapsiakin niin vois heille sit tarjota tällasta kevyttä versiota. Pöydät vois tosiaan nimetä hotellien nimillä! Varsinkin niiden nimillä jossa me ollaan oltu. Ja toi laulava Elvis on tosi hauska idea, nyt pitää vaan saada joku sukulainen nakitettua hommaan!! Kiitos kaikille! Nyt alko mullakin ideat raksuttamaan! Ja se ruletti- tai pokeripöytä iltaa varten pitää hommata, ettei miehilläkään olis tylsää!
  2. Mashka

    Teemana Las Vegas

    Ai niin, lisään vielä, että siskoni ehdotti, että hääkakku voisi olla eri korttipakkamaiden mukainen, eli päällimmäinen kerros, josta me leikkaisimme olisi hertta, ja sit muut olisivat pata, risti ja ruutu. Onkohan vaikea toteuttaa, onko kondiittoreita tai leipureita paikalla?
  3. Voisiko joku antaa vinkkejä, miten saisimme Las Vegas-teemaa käytettyä häissämme. Menimme viime kesänä Vegasissa naimisiin ja maaliskuussa olisi tarkoitus pitää juhla sukulaisille ja ystäville. Olemme miettineet dollari WC-paperia ja hääkarkkaina olisivat suklaakolikot ja paikkakortit olisivat taitetut pelikortit, mutta mitä muuta voisi keksiä? Teemaväri häissä on ruskea ja keltainen. Pöytiin tulee koristeeksi keltaista tapettia kaitaliinaksi, keltaisia tulppaaneja pöydälle makaamaan ilman maljakoita sekä lasisia tuikkukuppeja. Olisin kiitollinen kaikista vihjeistä ja ideoista!
×
×
  • Create New...