Jump to content
Naimisiin.info

Emmaliina

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Emmaliina kaikki viestit

  1. MiaMarialle tuhannet kiitokset listoista mita kaikkia papereita tarvitaan ja miten miten homma etenee! Eilen oli USAn suurlahetystossa haastattelu mika meni nopeasti ja helposti kuten Fitz kertoikin. Mulla oli aika klo 11 mutta menin sinne jo 10:20 ja ulos paasin paikasta ennen klo yhtatoista! Vein vain formit sinne ja annoin sormenjaljet ja kysyivat 2 min. haastattelussa etta vannonko onko kaikki tieto oikeaa, missa tapasin kihlattuni, milloin meinaan menna USAan ja milloin ovat haat. Viisumi tulee 1-2 viikon sisalla! Jos haluaa lahtea Jenkkilaan ASAP niin kandee sanoa se, mina sanoin etta lahden sinne vasta kesakuun lopussa, siksi viisumikin tulee vasta 1-2 viikon sisalla. Kylla helpottaa kun on tama homma jo hoidossa! Eihan tama loppujen lopuksi niin vaikeaa ollut.. ma olen ollut sen verran onnellisessa tilanteessa etta en oo ollut kihlatustani erossa ollenkaan kun olen asunut siella Jenkkilassa miehen kanssa vuoden turistiviisumilla. nyt kun viisumi meni umpeen huhtikuun lopussa niin piti palata Suomeen mutta eihan erossa sitten olla oltu kuin 2 kk mika on tosi vahan verrattuna muihin teihin. Nyt seuraavana pitaa ruveta kehittelemaan AOS-pakettia.. jos siihen tarvitsee jotain papereita taalta Suomen paasta. Haita tanssitaan Elokuun 21 !!
  2. Hei Lainie ja muut! Me laitettiin K1-hakemus 1 kk sitten. Olen taalla USA:ssa turistiviisumilla huhtikuun loppuun ja sit pitaa palata Eurooppaan. Luettuani teidan juttuja I-130:sta tajusin etta voitais hakea myos muuta visaa! Poikaystavani asui Amsterdamissa 1 vuoden (ma asuin siella 9v) ja asuttiin yhdessa jotain 3-4 kk tuosta sen vuoden tyorupeamasta. Voitaisko siis kayttaa I-130:sta ja milla tavalla? Ma oon ihan sekaisin naista asioista !!
  3. Hei, Me laitettiin K-1 hakemus menemaan melkein kuukausi sitten Californiassa ja viela ei ole tullut mitaan vastausta! Tiedan kylla etta paketti on mennyt perille (tsekkasin trackingin UPS:lta) mutta mitaan kuittia ei ole tullut! Pitaisikohan soittaa sinne? Me ei olla oltu erossa ollenkaan ja seurusteltu on nyt 1,5 vuotta. Pisin ero on varmaan sitten se 1-1,5 kk kun pitaa menna Suomeen laakarintarkastukseen ja USA:n lahetyston haastatteluun. Me siis tavattiin Amsterdamissa jossa ma asuin ja poikaystavani oli vuoden tyorupeamalla. Ja kun miehen piti palata takaisin USA:an 8 kk sitten niin mina menin mukaan. Sain turistiviisumin ja silla pystyin olemaan taalla 6 kk. Sitten 6 kk:n jalkeen kavaisin Euroopassa 3 vkoa ja palasin taas tanne Californiaan 2 kk sitten. Rajalla oli tiukka ristikuulustelu mutta kun lupasin etta en aio menna taalla toihin enka naimisiin (viela, kerroin etta aiomme myohemmin hakea kihlatun viisumia) niin sain taas 6 kk. Ja siis laitoin K-1-hakemuksen menemaan 16.marraskuuta ja melkein on kuukausi kulunut. Ei jaksa odottaa! Olen huomannut etta monet naiset odottavat hakemusta Suomessa. Mutta voihan tanne tulla jo aiemminkin turistiviisumilla. Pitaa vaan palata Suomeen laakariin ja haastatteluun. Fitz on mua auttanut hirvean paljon naissa hakemustouhuissa ja aika hienosti Fitzin paperihommat menivat!
  4. Hei kaikki, olen kaynyt nailla sivuilla useasti ja nyt paatin rekisteroitya kun olen ruvennut kokoamaan K1-pakettia. En ole asunut Suomessa 10 vuoteen. Muutin Hollantiin 10 v sitten ja nyt olen ollut taalla USAssa 8 kk turistiviisumilla. Tavattiin siis jenkkipoikaystavani kanssa Amsterdamissa ja siella oltiin yhdessa lahes vuosi. Sitten hanen piti palata USAan kun tyo loppui Amsterdamissa ja mina tulin sitten perassa tanne USAaan B-2 viisumilla (10 vuoden viisumi, multiple entry) 6 kk:ksi. Nyt lokakuussa tuli 6 kk tayteen ja palasin Eurooppaan 3 vkoksi ja tulin tanne USAan takaisin lokakuun lopussa. Tullissa mua ristikuulusteltiin tunnin verran mutta sain taas 6 kk:n luvan olla maassa kun lupasin etta en tule tekemaan toita laittomasti ja ei menna viela naimisiin (kerroin etta haetaan fiancee viisumia ensi vuonna ja naimisiin kesalla 2010). No nyt olen ruvennut kokoamaan tata K1-pakettia ja varmaan saadaan laitettua postiin huomenna !! Tama ongelmani ei liity viela tahan I-129F -lomakkeeseen vaan sitten kun ruvetaan tekemaan pakettia NOA2:n jalkeen: Mista maasta minun pitaa hankkia rikosrekisterit ja minka maan USAn suurlahetystoon menen haastatteluihin yms? Helsingissa vai Amsterdamissa? Olen aina kaikkiin formeihin kirjoittanut etta asun Amsterdamissa, mutta koska olen Suomen kansalainen niin pitaako naa hakemukset tehda Suomessa? Itselleni Amsterdamissa asiointi olisi helpompaa kuin Helsingissa. Kiitos etukateen neuvoista !!!
×
×
  • Create New...