Myymä

Morsian
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Myymä

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mua kiinnostais kans kovasti New York + Havaiji, kaikki kertomukset tästä yhdistelmästä tervetulleita Itse en moista pakettia jaksa ryhtyä räätälöimään, joten tarttee etsiä se paras tarjouspyyntö... Helin matkoilta sain ainakin nopeasti ekan vastauksen ja muutenkin tosi hyvän infopaketin.
 2. Meidän vihkiminen on klo 16 ja kuvaus tulee olemaan ennen sitä. Meillä ei ole väliä, vaikka sulhanen näkeekin morsiamen ennen vihkimistä! Vielä ei olla päätetty otetaanko studio- vai miljöökuva, tällä hetkellä miljöö kiehtoo enemmän... Viime kesän hääkokemusten perusteella tuli sellainen tunne, että mikäli kuvat otetaan vasta vihkimisen jälkeen, se täytyy suunnitella hyvin. Meille kävi yksissä häissä vieraina niin, että kuvaussessio venyi ja vieraat odottelivat ilman mitään tarkempaa infoa aulassa onnitteluiden alkamista n. 30-45min. Liian pitkään minun mielestä, varsinkin kun mitään ohjelmaa tälle ajalle ei ollut. Mutta hyvin järjestettynä tuokin asia onnistunee varsin hyvin
 3. Bahama kuulostaisi ihanalta häämatkakohteelta ja olisi helpohko yhdistää New Yorkiinkin (minne on pakko päästä!!) Mutta mitä kautta te Bahamassa käyneet olette matkanne hankkineet, omatoimisesti vai matkatoimiston kautta? Sinne ei tunnu kovin moni matkatoimisto ainakaan suoraan ilmoittavansa matkoja.