Hissuliini

Morsian
 • Viestit

  18
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Hissuliini

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nyt tarvitaan apua!!! Amoriinin sivuilla oli paljon hyviä hääkarkkirasiamalleja, mutta sivut ovat olleet jo useita kuukausia remontissa. Itse en tajunnut kopioida ajoissa yhtään mallia, mutta onko joku muu ollut niin kaukaa viisas, että olisi kopioinut koneelle niitä malleja? Jos joltakin löytyy esim. sen pyramidirasian (tai jonkun muun, alkaa olee kiirus...) malli, niin ottakaa yhteyttä yksärillä!!! Tai jos joku tietää, mitä vastaavia malleja löytyy netistä, niin laittakaa postia tulemaan:) Kiitos!
 2. Meidän 130 vieraan joukkoon mahtuu kummankin puolelta sukulaisia, joita jompi kumpi ei ole koskaan nähnyt. On myös tulossa sellaisia ei- sukulaisia, joita toinen meistä ei taatusti tunnista, kun tulevat onnittelemaan. Koska vanhemmat kustantavat osan juhlista, he saivat myös päättää osan vieraista. Näiden "tuntemattomien" kutsuminen voi joistakin tuntua hölmöltä, mutta esimerkiksi niiden sukulaisteni, joita sulho ei ole nähnyt koskaan ja minäkin viimeksi rippijuhlissani, kutsuminen oli vanhemmilleni tärkeää. He ovat näiden vieraiden kansssa enemmän tekemisissä muutoinkin, kuin sukujuhlissa.
 3. Me mennään kuhertelemaan sviittiin, jossa on poreamme. Tietty sitten kaikki skumpat yms. hienoudet kuuluu hintaan. Ja koko paketti 205 euroa, mikä on ihan kohtuullinen. Soittelin muihinkin alueen hotelleihin ja tuo oli halvimmasta päästä, kallein oli 350 euroa (huoneesta, jossa on mielestäni aivan karmea sisustus...)
 4. Haukka , kannattaa varata jo kirkkoa ym. En tiiä miten täynnä hääpaikat on talvisin, mut kesällä on ihan normaalia et juhlapaikat varataan jo vuotta ennen tilaisuutta. Ei kannata ihan hirveesti odotella, ettei mee se täydellinen paikka sitte ohi..
 5. Itse ihmettelin muutama vuosi sitten tuttavia, jotka olivat menossa naimisiin ja he höpöttivät asiasta jo vuotta ennen The Päivää. Tuolloin tuumin, että meidän häistä ei sitten kerrota kuin lähimmille sukulaisille, heillekin aikaisintaan puoli vuotta ennen häitä. Noh, niinpä sitten tuli omat häät ajankohtaiseksi ja hups hups, jotenkin se vaan lipsahti (=oltiin molemmat niin täpinöissä, ettei maltettu olla kertomatta) kaikille: sukulaisille kerrottiin n. vuotta ennen häitä ja kaikille kavereillekin n. 10 kuukautta ennen. Tuota ulkopuolisten sähläystä ei ainakaan vielä ole ilmaantunut meidän hääjärjestelyihin, toivotaan että näin jatkuu...
 6. Näillä näkymin itse tehdään: ~kutsut ~hääkarkit ~kiitoskortit ~opaskyltit ~pöytäkartta ~menukortit ~vieraskirja (tuunataan, ei tehdä alusta asti koko kirjaa itse) Eli aika helpolla (kuvittelen) pääseväni...
 7. Ensinnäkin: Puku tulee olemaan sinun ja vain sinun päälläsi, joten jos siitä itse pidät ja se on sellainen, että pystyt siihen pukeutuneena kokonaisen päivän viettämään, niin ÄLÄ KUUNTELE kaasojasi. Otat sen puvun, minkä haluat. Toisekseen, mitä siihen kuvaukseen tulee; en tiedä mikä teidän harrastus on tai millainen se kuvausidea on, mutta jos kuvaus ei vaadi mitään äärettömiä ponnisteluja sinulta, sulhaselta, kuvaajalta tai avustajilta ja jos sen toteuttaminen ei vaadi mitään älyttömän suuria järjestelyitä, niin ehdota kuvausideaa sulhaselle (jos hän ei siitä vielä ole kuullut) ja kysy myös kuvaajan mielipide. Tottakai, kuten Ötökkäkin ehdotti, kannattaa kysyä myös kaasojen perusteluita mielipiteilleen. Tota molempien kaasojen erottamista miettisin kuitenkin tosi pitkään ja hartaasti, sillä tulee sekin aika, jolloin ihan tosissaan tarviit kaason apua (jo ennen hääpäivää, esim. kaikki askartelut vie järjen jos niitä alat yksin väkertää).
 8. Ensimmäinen hääjuttu, johon meni rahaa, oli juhlapaikan varausmaksu. Ja seuraava oli puvun vuokra. Eli siis, en oo vielä ostanut häitä varten mitään, KÄÄÄÄÄÄÄÄK!!! Noh, melkein tasan 7 kuukautta aikaa, ehkä mä vielä ehdin...
 9. Meillä täsmälleen sama juttu! Kihloihin menimme n. 5,5 vuotta ennen häitä eikä tuolloin päätetty hääpäivää. Päätimme vain, että häät järjestetään sitten kun on sen aika taloudellisesti ja koulujen/työn puolesta. Kun kihlauksesta oli kulunut 4,5 vuotta (viime kesänä), "havahduimme" huomaamaan, että tuo sopiva aika kolkuttelee jo ovella. Siitäpä sitten vain kirkkoa varaamaan
 10. Häihin valmistautuminen pitää aloittaa ajoissa, joten olen sitten aloittanut tämän stressaamisen/pelkäämisenkin ajoissa... Jos aloitataan ihan järjestyksessä, niin pelkään alkavani itkeä, kun isipappa tulee ja lähtee taluttamaan kohti avioliittoa. Itken aika helposti ja voinkin kuvitella, että nyyhkin koko vihkimisen ajan ja sitten on meikki pilalla ja silmät punottaa koko päivän.. Luultavasti olen niin jännittynyt alttarille kävellessä, etten huomaa ympärillä olevia ihmisiä ollenkaan. Seuraava kauhuskenaario onkin, että alttarilta pois lähtiessä näen kirkkokansan ja tajuan, että noin sadasta kutsutusta paikalla on vain kourallinen. Eikä heitä sitten saavu juhlapaikallekaan kuin puolet kutsutuista. Jos vaikka suurin osa tulee paikalle, pelkään mahdollisia ylilyöntejä alkoholin kanssa. Kummankin suvusta löytyy muutama, joille kohtuukäyttö on vierasta. Meillä ei boolia tule olemaan mitenkään ämpärikaupalla, mutta mitäs jos joku silti ryhtyy häiriköimään? Eipä siinä niin paljoa ollutkaan, monilla näkyy olevan paljon pidempi huolilista. Joinakin päivinä huolenaiheita on enemmän, joskus taas vähemmän. Toivotaan, että häitä edeltevällä viikolla olisi vain noita vähemmän- päiviä, niin saisin nukutuksi...
 11. Huojentavaa kuulla, et muillakin on ollu sama ongelma kun mulla! Tuntui jotenkin kauheelta, kun sulho tiesi jo aikoja sitten, kenestä tulisi hänen bestman ja mä sitten jahkasin vaikka kuinka kauan tuon kaason kanssa. Oikeastaan mulla ei ole semmoista "bestistä" kun elämät on kuljettanu niin eri suuntiin eikä niihin pitkäaikasimpiinkaan kavereihin ole viime vuosina ehtinyt pitää yhteyttä kovinkaan paljoa. Niinpä valitsin kaasoksi kaverin, joka innostui asiasta hirmuisesti. Ja vaikkei vielä mitään isoa järjestämistä ole ollutkaan, niin silti hän on ollut hienosti tukena esim. hääpuvun metsästyksessä.
 12. Juilletin ja Jacarandan kertomukset kuullostivat kyllä niin houkuttelevilta, että tällä päättyi pitkä pohdinta! Huomenna siis puhelin käteen ja ensi kesäksi sviittiä varaamaan !!!
 13. Pidän kyllä kihlan häissä ja siitä eteenpäinkin vas. nimettömässä. Vaikka sormus on semmoinen yksinkertainen "tavallinen" kihlasormus, päätin jo aikoinaan sen ostohetkellä, että haluan sen rinnalle samantyylisen yksinkertaisen vihkirinkulan, ei mitään Kauniit&Rohkeat- tyylistä nyrkinkokoista murikkaa..
 14. Oletko nähnyt Rantasalon kuvia, muita kuin ne mitkä hänen sivuillaan on? Olisin kovasti kiinnostunut näkemään. Häneltä nimittäin tuli meille toistaiseksi sopivin tarjous kun haluaisin koko päiväksi kuvaajan ensi kesänä. Onko jollakin kokemuksia AdPhoton kuvista?