Milla¤

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Milla¤

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. 31.7.2010 Kittilän kirkossa
 2. Meille tulee Kuula alttarille astellessa, se on aivan kertakaikkisen mahtava. Lähtiessä Pomp and circumstance (kirjotetaankohan noin?) tai Mendehlson. Häävalssina Tapio Rautavaaran Pohjolan yö, juhla pidetään Lapissa kirjaimellisesti jänkien keskellä
 3. Mutta eikös se mene niin, että ennen vihkitilaisuutta mennään vielä papin kanssa juttusille sakastiin? Eli ihan "alttarilla" ei ekaa kertaa nähä. Korjatkaa, jos olen ihan väärässä! Tämä on minun olettamus ja olen asennoitunu siihen, että mies näkee minut ekaa kertaa hieman ennen vihkitilaisuutta sakastissa. Ei se minua juurikaan ees haittaa, kun kirkossahan sitä jo ollaan ja koko päivä oltu kuitenkin jo näkemättä. Muutenkin yhdessä kävellään alttarille.
 4. On nuo sulhot aika hellyyttäviä kommentteinensa Mie kävin eilen pukuni ompelusovituksessa paikallisessa morsiuspukuliikkeessä ja mukana oli oma alushame. Kävin autolla ja kotia tullessa nakkasin hamosen takapenkille. Mies ku pian kotia tultuani lähti omalle reissullensa, soitti takas että "Jos sulla oli tarkotus pitää multa piilossa tuo hääpuku niin aika huonosti onnistuit!" Meinas, että olin kalliin hääpuvun heittäny vaan sikinsokin auton takapenkille :DD Ja eihän tuo alushame mitenkään hienolta näytä muutenkaan!