harika

Rouva
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About harika

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/14/88

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Me laitettiin ruoka itse Kakku oli Annin juhlapalvelusta ruoholahdesta. Meillä oli ruskea tehosteena ton vaaleanpunaisen kanssa. Tehtiin oikeestaan siis kaikki muu itse, tota kakkua lukuun ottamatta, kukat sittarista ja anopin takapihalta, tienpenkoista ja takamettästä
 2. Meidän häät oli toukokuun lopulla siellä 2011. Yläkertaa ei käytetty oikeestaan muuten, kun vietiin sinne ylimääräset ruokapöydät kun alettiin joraa Sen kummempia koristuksia ei ollut, kun kattaus ja kukat. Oon ihan käsi liittää kuvia suoraan tänne, niin laitan linkithttp://i.imgur.com/TfQTRgG.jpg http://i.imgur.com/KYbUikY.jpg http://i.imgur.com/JnuGCc9.jpg
 3. Ainakin meidän mielestä aivan ihana! Siinä on se pukuhuone, missä on pikkunen telkkari, ja lapsivieraat siellä viihtyi leluineen ja videoineen. Muutenkin puu materiaalina on niin nättiä ja paikka sopivan kokoinen, meillä oli alle 60 henkee. Tykkäsin ja hienot muistot jäi!
 4. Muistelisin jostain kuulleeni joidenkin heittäneen raesokeria. Sekin kuitenkin sateen mukana huuhtoutuu pois. En tosin tiiä, jos sattuu vaikka kauluksesta sisään menemään, että paljonko tahmaa tms. Meillä vähän sama ongelma, kuplat on suht hankalat, kun jos vähäkään tulee niin ne laijailee vika suuntaan eikä tuu kuviin ollenkaan.
 5. no huh! Olin itse tänä kesänä polttareissa, joihin meni yli 150e. Summa sisälsi tankotanssitunnin, flamingo spa+onnela sisäänpääsyn sekä hotelliyön. Söimme neljän lajin illallisen, ruuat olivat vielä puoleen hintaan kaverin henkikökunta-alella. Aika kallista siis... mut kivaa oli!
 6. No ideana Laurinlahden venekerho oli herttanen. Meille ei ihan kauheesti oo tulossa vieraita, eikä kyllä livebändiäkään. Solkulla ois ollu parin sadan metrin päästä miehen vanhemmilta, ois ollu helpotus järjestelyjen kannalta, mut budjetti vähä nihkeilee, jos on reilusti yli 800 pelkkä tila. Meren ranta, ja kuvat venekerhosta näytti kivoilta, oottelen sopivia säitä, et menisin kattomaan sen livenä.
 7. niin, tiedä häntä, ehkä toukokuuta ei lasketa sit kesäksi, ja tosiaan se oli alkuvuodesta kun me kyseltiin oon kyllä alkanut haaveilla vähän toisenlaisesta paikasta jo
 8. No kyllä anoppi oli kirjottanu, että häitä suunnitellaan toukokuulle 2011, ja sanoivat, että saa sopii ajan et tulee kattomaan. Ei silloin ainakaan puhunut moisesta. Ei tosin olla sitten sen koommin oltu yhteydessä, se oli muutama kuukausi sitten.
 9. aaa, kiitos tiedosta melko suolainen hinta, meillä tarjottavat haluttais hoitaa itse. Jännä kyllä, monella paikalla lukee heti nettisivulla esim että pe-su vuokra 750 tjsp. Ois sit aikaa koristella ja siivota rauhassa. Meijänkin anoppi oli lähetellyt sähköposteja niiden solkullalaisten kanssa, mutta hintaa ei sivuttu ollenkaan
 10. Kyllä alkaa tuntua siltä, että meidänkin häät järjestetään Solkullassa! Se on niin toimivalla paikalla meistä nähden. Haluaisin kuitenkin osallistua pitkälti ruokien valmistukseen, sillä tuttavapiirissäni on paljon ravintola-alan ihmisiä. Käsittääkseni siellä kuitenkin saa tarjottavat hommata itse? Ja alkoholin tarjoaminenkin taisi olla sallittua. Missäköhän hujakoilla tilavuokrat pyörii, jos haluaisi vain tilan vuokrata.
 11. Pyysin kaasojani heti kosinnan jälkeen!
 12. Kun menimme kihloihin, emme kertoneet vielä kenellekkään, sillä mieheni halusi kertoa ensimmäiseksi minun vanhemmilleni. Oli kyllä ihana olla kivenlahti rockissa kun vaan hymyilytti kokoajan ja oli niin onnellinen. Vanhemmille kertomisen jälkeen vaihdoin vain facebook statukseni kihlautuneeksi ja tieto levisikin sitä kautta Kavereille pidettiin tupari/kihlajaiset pienimuotoisesti, asuntokin on pieni Leivoin yhtä sun toista ja kohotettiin maljat.
 13. Olin 20 kun mieheni kosi. Tiesimme menevämme naimisii lähivuosina ja kosinta oli siihen romanttinen virallistaminen ;P
 14. Me tahdottais kanssa kovasti metalliversiota jostain perinteisestä suomalaisesta valssista. Akselin ja Elinan häävalssi oli ihan ok Rautiaisen versiona, mutta jokseenkin tylsähkö, johtuu varmaan siitä, että sovitus on tooodella hidas. Lisäksi valssia on minusta vaikeampi vain tanssia mitä hitaampi se on. Kaikista paras olis jos Kotiteollisuus nauhottais häävalssin Kotiteollisuus on niin "meidän bändi"