Jump to content
Naimisiin.info

antthe

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

antthe's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. antthe

    Häämessut

    Minäkin piipahdin eilen häämesuilla helsingissä ja oli myös minusta aika pettymys. Liekö vaikuttanut tuo, että olimme perillä joskus 2 aikaan ja loppuun asti kiersimme. Oma vika tietdenkin kun menimme niin myöhään, mutta jos messut kestää kello 17 niin eikö siellä pitäisi myös palvella siihen asti. Mutta en siis sieltä löytänyt oikein mitään , eikä esittelijät voikein jaksanut esitellä.
  2. antthe

    Häämessut

    Lahdessa häämessut vanhalla walimolla 13-14.2.2010
  3. menemme naimisiin 31.7. 2010 Tuolloin mieheni on vakituisessa työssä ja minä hoitovapaalla/yrittäjä. Meillä kaksi lasta ja oma rivitalonpätkä. Maksamme häämme itse ja olemme ottaneet aina säästöön joka kuukausi vähän.
  4. antthe

    Lahti ja lähialueet

    Täälläkin yksi lahtelaismorsian. Ristinkirkossa menemme naimisiin 31.7.2010 ja juhlat ovat ktv:n majalla.
  5. Rakkauteen en tarvitse avioliittoa, sitä riittää ilmankin, mutta juridiset syyt ja 2 lasta jotenkin tekee sellaisen tunteen, että on helponpaa kun on naimisissa. Ja onhan se sellainen yhteenkuuluvuuden tunne ja koko perheelle sama sukunimi.
  6. Meillä on 2 lasta 4 ja 2 vuotiaat, emmekä ole naimisissa. Ensi kesänä olemme menossa. Olen halunnut lapsia tosi kauan, naimisiin menoa vasta lasten syntymien jälkeen. En ole kohdannut oikeastaan mitään erikoisuutta siinä ettemme ole naimisissa. Kun ostimme asunnin, vaihdoimme edunsaajiksi toisemme. Yhteiseloakin meilolä on takana jo kymmenen vuotta joten naimisiin meno ei varmasti eloa miksikään muuta. Olen ajatellut myös positiivisia puolia siitä, että lapset tehdään ennen avioliittoa. Lapsi/ lapset muuttaa parisuhdetta aika lailla ja on ehkä parempi kun näkee siinävaiheessa minkälaista se on. Kun avioero tilastot ovat nykyään aika suuret, osa syy on varmasti juuri siinä, että lapset tehdään vasta avioliitossa ja parisuhde ei kestäkään sitä. En halua moittia ketään. Jokainen tekee niinkuin tahtoo ja molemmissa on hyvät ja huonot puolet, mutta toinpa nyt vaan yhden näkökulman asiaan.
  7. meilläkin on häät ensi kesänä tuolla ktv:n majalla. Vieraita on tulossa 60 ja on kuulemma tuolle määrälle oikein sopiva paikka. Hinta oli mielestäni halpa 315 euroa koko viikonloppu. Astiatkin saa tarvittaessa vuokrata sieltä. on järvenrannalla. Tosi kaunis paikka. Ainoa miinus on asuntovaunu alue vieressä, mutta eivät ole kuulemma ketään koskaan häirinneet.
×
×
  • Create New...