Jump to content
Naimisiin.info

Haukka

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Haukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pitäskö pistää morsiusparin rinnukseen nimilaput mistä pappi sit voi tarkistaa nimet jos yhtään mietityttää.. meille tulee luultavasti tuttu pappi, joka on tosi mukava. Ja noi mokat on ihan inhimillisiä, ei kannata olla liian tiukkapipo..
  2. Onpa teillä jo hyvällä mallilla! Meillä on vasta morsian ja sulhanen päätetty.. (; Sit lisäks kaaso ja bm ja lähimmille kerrottu. Kukaan ei oikeen innostunu paitsi minä ja kaaso, tuntuu että kaikki on vähän silleen et niihin on vielä pitkä aika että ei tarvi ruveta hössöttään, sulhanen mukaan lukien.. Mitä mieltä ootte, pitäiskö nyt jo varata jotain kirkkoja tai hääpaikkoja vai antaa ajan reippaasti kulua vielä? Häihin aikaa 10-12 kk.
  3. Minä en myöskään halua polttareita, vaikka jotkut hurjat nolauspippalot mun tyyliset oliskin. Päätin että päivää ennen häitä painutaan parhaiden ystävieni kanssa jonnekin hemmotteluhoitoihin ja kylpylään ja sit nukutaan edellisyö yhdessä ja rentoudutaan. (:
  4. Meillä kyllä koira saa tulla mukaan. (: Tiedossa talvihäät sisällä ja koira on jo 6v, rauhallinen tapaus joka ei hypi ihmisten päälle tai ole arka tai yliaktiivinen tai muuta semmosta. Tuntuis lähinnä oudolta olla omissa häissään ilman sitä tärkeää otusta joka on jakanut jo niin monta vuotta elämästä. Ehei tulis kuulonkaan. Mun anoppi perheineen ei tykkää koirista, mutta ei ne kyllä tykkää mustakaan ja en oo anoppini tyylisiä häitä järkkäämässä. Koirahoitoloissa ei sinänsä ole mitään pahaa, onpa koirani sellasissa ollutkin, mutta kyllä sen mun mielestä tollasiin juhliin pitää saada tulla, perheenjäsen kun on. Erikseen sitten isot/aktiiviset/arat koirat, jättäisin kyllä suosiolla etenkin isommista häistä pois. Minulle koiran mukaan ottaminen on ihan itsestäänselvyys. Lisäks mietin sinne häihin jotain erityistä ohjelmanumeroa koiran kans, ideoita? Se sormuksen tuonti ei oikeen onnistu kun vihkiminen on kirkossa, ja sinne mun mielestä koirat ei kuulu. Yhden perhepotretin haluan missä on koira mukana mutta mun mielestä koirat ei kyllä muuten sovi niihin hääkuviin, minä ja mieshän siinä solmitaan se elinikänen avioliitto, ei koira.. eihän mulla oo kaasoakaan niissä virallisissa kuvissa vaikka sillä muuten onki tärkeä asema meidän häissä. (:
×
×
  • Create New...