Jump to content
Naimisiin.info

elizabett

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

elizabett's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. minäkin annan korsettikuvia itsestäni, jos ne onnistuvat! meillä on hyvä kamera (lähes järjestelmäkamera), jolla pitäisi ihan hyvänlaatuisia kuvia tulla. Kysäisin jo siskoltani suostuisiko hän ottamaan minusta kuvia koemeikin ja kampauksen jälkeen. Eikä minunmielestäni kuvien edes kuulu olla mitään "runkkukuvia" vaan sellaisia kauniita ja klassisia, jonkun voi jopa laittaa seinällekin jos uskaltaa =) Jos uskaltaa voi mennä jonnekin järven rannallekin ja saada hienoja kuvia luonnonmaisemissa vähän skumppaa namaan ja sitten kuvaamaan!
  2. elizabett

    Kutsukortteja

    Tässä tekemäni protot: Väriteemana meillä on keltainen ja musta koristeluissa ja kattauksessa näkyy tuota seepraa ja vähän perhosta myös. Seepra myös siksi, että olen Afrikkahullu ps. tietäisiko joku jotain hyvää liimaa, joka ei jätä satiininauhaan märkiä jälkiä?? kuva on vähän liian iso, jotan tässä nettiosoite ainoastaan: http://www.aijaa.com/v.php?i=5638676.jpg Kameran salama vähän sumentaa ja vääristää värejä!
  3. elizabett

    Teemana sulat ja höyhenet

    suurin osa sulista tulee suomeen nykyään kiinasta(ja muista aasian maista), eikä siellä eläinsuojelulakeja ole lainkaan, sulat revitään mm. elävistä linnuista. Tosin ei tarvitse niinkään kauas mennä kuin saksassa juuri oli se hanhi skandaali, sulkia ja untuvaa revittiin elävistä hanhista. Kannattaa miettiä kaksi kertaa sulkasomistusta..
×
×
  • Create New...