pinkdream

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About pinkdream

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
 1. Hyvältä vaikuttaa! Yhden vinkin haluaisin antaa jos vain sopii teidän porukalle tälläinen... Eli puhuit kanamakaronisalaatista. Olisiko paha jos makaronitkin olisivat peniksen muotoisia? Sellaisia olen nähnyt ja olisi mielestäni kiva pieni "lisä" ainakin sellaisille, joille tuollainen sopii. Kaikkihan eivät tietysti ole sen luontoisia, että tuollainen sopisi "teemaan".
 2. Itsellä tulisi varmaan sama ongelma vastaan jos ei minulla olisi nuoria sukulaisia ystävinä. Itsellä on yksi ainut naiskaveri, jonka kanssa olen tekemisissä. Onhan niitä kaikennäköisiä tuttuja koulusta, mutta ei sellaisia joiden kanssa viettäisi aikaa vapaallakin. Onneksi minulla kuitenkin on alle 30-vuotias täti, kaksi vuotta minua vanhempi sisko, äiti (paras ystävä minulle) jne., joiden kanssa olen paljon tekemisissä ja joiden kanssa tulee lähdettyä viihteelle sun muuta. (no, ei nyt äitin kanssa viihteellä tule käytyä, mutta kuitenkin.)
 3. ... viesti poistettu. tuli kaksi kertaa vahingossa sama
 4. Hankala kysymys. Sanoisin ehkä kuitenkin A:n, koska luotan siihen, että aina jollakin ystävistäni on vähän enemmän "kokemusta" tuollaisista ja varmasti osaisi ainakin kasvonaamiot sun muut laittaa. Mielummin ehkä itse meikkaisin... A vaihtoehto siksi kuitenkin, että se olisi varmasti rennompaa ja mukavampaa kavereiden kesken, kun niin, että siellä on joku vieras ihminen "sähläämässä" välissä.
 5. Itse olen ainakin jo miehellenikin sanonut, että haluan vain yksinkertaisen kihlasormuksen. Vihkisormuksella voi sitten prameilla. Eli ei varmasti tule mitään noin "hirveitä" summia maksamaan, kun monella täällä.
 6. Omalla äitilläni oli ainakin äitinsä mukana polttareissa. On sen verran nuorekas mummo vieläkin! Itse myös ottaisin äitini mukaan. On nuorekas ja läheinen minulle.
 7. Inhoan myös käsitettä "viimeinen ilta sinkkuna". Eihän siinä nyt olla enää hetkeen sinkkuina oltu, kun naimisiin ollaan kerta menossa!! Itse haluaisin ainakin sekä itselleni, että miehelleni aikoinaan vain leppoisat polttarit. Itselle jotain kivoja kasvohoitoja ja sellaista tyttöjen kivaa ja toivoisin, että miehellä olisi jotain vastaavaa miesten kesken. En voisi sietää ajatusta strippareista mieheni polttareissa tms. Vähän vain pelkään niitä miehen ystäviä...... Eivät varmaan tyytyisi helpolla mihinkään miesten kesken-juttuihin. Mieheni kertoi, että hänen pomollaan oli ollut aikoinaan polttarit, joissa tämän pomon kaverit OLISIVAT MAKSANEET polttarisankarille NAISEN, mutta mies ei onneksi ollut suostunut!! Ei niiden ystävienkään saisi tuollaisia olla, pitäisi kannustaa ja iloita toisen vakiintumisesta...
 8. Itselläni ei kokemusta, mutta äitilläni ja isäpuolellani soi hää"hitaana" finlandersin-oikeesti. Oli minun mielestä aivan ihana hetki.
 9. Mieheni ei ole ikinä pitänyt sormusta sormessaan. Nyt suunnittelemme kihloja ja hän on ihan kauhusta jäykkänä ajatellessaan tuota sormusta. Toisia se vain ahdistaa sormessa... Hän siis sormuksen haluaa ja sellaisen tokikin laittaa, mutta kai se on sitten se kammo, että se juuttuu sormeen tai jotain? Mielestäni typerää ruveta arvostelemaan toisten kammoja. Toisia kammottaa hämähäkit, toisia korkeat paikat, toisia linnut (tunnen yhden lintukammoisen), toisia ne sormukset.. Ei ne pienet hämähäkitkään mitään tee, mutta silti niitä pitää muka pelätä. Ei se sormuskaan varmasti mitään tee, mutta se voi vain joitain ahdistaa.
 10. Mielestäni oikeaa ikää ei voi määritellä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että suurin osa teinikihloista on vähän... noh, typeriä. Ei olla ehditty kokea elämässä vielä mitään. Tiedän toki sellaisiakin, jotka ovat nykyäänkin jo lähempänä 50 ikävuotta ja ovat seurustelleet yläaasteajoista asti.