myrmy

Rouva
 • Content count

  594
 • Joined

 • Last visited

About myrmy

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  etelä-pohjanmaa
 1. ^Muutamia mitkä tuli ekaksi mieleen: Athens Palace Amarillo Gringos Locos muoks. lisätty väksy Amalieen..
 2. * Miehen setä vaimoineen ei ollut jostain syystä saanut kutsua, eivätkä olleet paikalla. Minne lie kutsu hukkunut. Tämä harmitti kovasti ja harmittaa vieläkin. * Meille oli järjestetty yllärinä sellaiset humoristiset esiintyjät jotka veti "hauskan" leikin, jonka ideaa ei kukaan tajunnut. Ei hääpari ja kukaan vieras jonka kanssa asiasta tuli puhetta... * Booliin oli viinaa kyllä mutta lantrinki meinasi loppua. Boolia meni todella paljon enemmän kuin mitä laskettiin . Nooh, booli oli yötä kohti aika väkevää, onneksi isällä oli mukana jotain hätävara limusiidereitä joilla sitten jatkettiin boolitarjoilua..
 3. Ja minä leikkautin juuri tällaisen muutama kuukausi rouviintumisen jälkeen . Ja nyt on lähtenyt rutkasti lisää. Nyt on tosi lyhyt rokkirouvatukka .
 4. Ja minä leikkautin juuri tällaisen muutama kuukausi rouviintumisen jälkeen .
 5. ^^^ Ihania kuvia, nuo sateenvarjot varsinkin on ylisöpöjä Nuo kaikki valo- ja kynttiläjutut on kyllä hienoja, mutta vaatii kyllä melkein iltahämärän että näyttää miltään.
 6. Tässä puvussa kaasoilin viime kesänä. Toisella kaasolla oli myös samanlainen.
 7. Next verkkokaupassa näkyi olevan kohtuuhintaisia ja hienoja kenkiä.
 8. Eikös toi oo 11 vuotta? Hyvä huomio, korjasin miehen syntymävuoden alkuperäiseen viestiin. Elikkäs minä -85, mies -76 .
 9. Meillä on mieheni kanssa 9 vuotta ikäeroa, minä vuosimallia -85 ja mies -76. Mitään negatiivista kommenttia aiheesta ei ole mun korviin kantautunut. *muoks* miehen väärä syntymävuosi (pari vuotta sinne tänne )
 10. Tuolla "somistukset halvalla?"-ketjussa kirjoittelin: Riisipaperilyhtyjä tilasin Ebaystä, 10 kpl (halkaisija 25cm) maksoi muistaakseni postikuluineen suunnilleen 15 dollaria.
 11. Jos katosta haluaa jotain roikkumaan riisipaperilyhtyjen tapaan, niin netistä bongasin ohjeen paperilautasista tehtyihin "palloihin", ohje löytyy täältä. Inspiraatiokuvia löytyy täältä ja täältä. Testasin tuota ohjetta äsken ja vaikka tein pienistä paperilautasista, niin iso ja näyttävä pallo tuli! Vähän spraymaalia pintaan, niin hyvä tulee . Ja eihän tuota pakko ole tietystikään paperilautasista tehdä, tarpeeksi tukevaa kartonkia kun vaan on. Ja silkkipaperipalloihin löytyy ohje täältä. Näitäkin olen kokeillut ja hienojahan ne on, mutta tuo silkkipaperi ei milestäni mitään kovin edullista ole. Jotain pakkaustarvikepaperia voisi tosin löytää halvemmalla.
 12. Jaettaisiinko täällä ideoita, ajatuksia ja kokemuksia drinkkien nimiin . Meidän hääbaariin on tulossa 10 erilaista drinkkiä ja olen tässä miettinyt erilaisia vaihtoehtoja kuinka drinkit nimeäisi. Vaihtoehto 1: Metsästysteema. Mies on kova metsämies ja häävieraistakin löytyy paljon erähenkisiä ihmisiä. Drinksujen nimiä voisi olla esim. Soidinmenot, kaatoryyppy, mettämiehen aamukahvi.. Vaihtoehto 2: Karaoketeema. Häissämme on karaoke ja olemme kummatkin kovia lauleskelemaan. Drinkit voisi nimetä vaikka tunnettujen karaokebiisien mukaan (Rafaelin Enkeli, Mombasa, Hetki Lyö..). Tai vaihtoehtoisesti nimetä drinkit sellaisilla kappaleen nimillä joita itse tykkäämme lauleskella. Vaihtoehto 3: Bänditeema. Mies fanittaa yhtä suomalaista yhtyettä kovasti ja drinksut voisi olla kyseisen bändin kappaleiden nimiä. Tai sitten erään toisen suomalaisen rokkibändin kappaleita, jonka keikalla olemme tavanneet ensi kertaa. Vaihtoehto 4: Omasta elämästä-teema. Harrastuksista, töistä, perheestä, ystävistä, lemmikeistä jne. väännettyjä nimiä (Anopin unilääke, Myrmyn kesäjuoma...) Tällaisia vaihtoehtoja olen punninnut, mielipiteet ja ehdotukset tervetulleita. Drinkkien oikeiden nimien käyttäminen ei ole vaihtoehto . Ja tosiaan olisi mukava kuulla kuinka muut ovat drinksuja nimenneet tai toisten juhlissa nähnyt..
 13. ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) jää nähtäväksi, ei vielä selvillä ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina ...hääjuhla sen jälkeen ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa ...hääparin hääyö jossain kotona kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta - morsiamen huntu - isän saattaminen - ruusukimppu - hääkarkit - hääauto - hääparia esittävä hääkakunkoriste - kimpun ja sukkanauhan heitto - häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan ystävän toimesta - itse väkerretyt askartelut juu, jotain kylttejä baarin ainakin - bändi -maljapuheita -riisin tms. viskomista -istumapaikkoja/pöytäjärjestystä -tienvierus kylttejä -ylikoristeellista hörpellystä -kirjallista hääohjelmaa
 14. Näin minäkin olen suunnitellut. Nyt kun varasin kampausajan juhlia varten, niin sovittiin kampaajan kanssa, että koekampaus tehdään silloin maistraattipäivänä (viikko ennen juhlia).
 15. Viimekesänä oli kaasona eräänä hellepäivänä ja olihan se aika mielenkiintoista. Teetetty meikki valui pitkin naamaa jo kirkossa, boleroa en uskaltanut hajuhaittojen välttämiseksi riisua koko iltana ja morsian ei käynyt vessassa koko päivän . Vettä koko ajan tarjolla ja vessaan kosteuspyyhkeitä, topsipuikkoja, dödöä ym. tarvikkeita kainaloiden pyyhkimiseen ja meikin korjailuun.