pätkis

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pätkis

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. -Hääpuvussa ainakin yritän säästää. Kangas ostettu jo aiemmin etelän mailta. -Ei erillistä hääautoa -Yritän nakittaa meikkausta/kampausta tutuille -Juomat Tallinnasta (tosin en tiedä säästyykö tässä mitään, kun sulhanen lähtee äijäporukalla sinne ) -Kengät ja laukun aion ostaa tulevalla ulkomaan reissulla, edulliseen hintaan, tottakai. -Kukkia ei varmaan juurikaan koristeluun hankita
  2. No, mutta tuotantoyhtiöhän on tehny todella hyvää työtä, kun jakso puhuttaa näin paljon Nythän mentiin astetta "rohkeampaan" suuntaan näiden teiniparien kanssa. Eikös kaikki aiempien tuotantokausien teiniparit ole olleet kategoriaa "tavattiin toisemme seurakunnan leirilla. Ei, emme ole harrastaneet seksiä, koska säästämme itseämme avioliittoon". Siis mitenkään näitä vakaumuksellisia teilaamatta. Jokainen taaplaa tavallaan... Mua ei sinänsä haittaa, jos haluaa naimisiin, niin menkööt, mutta ällöttäväähän tuollainen nuoleminen on. Surullista vaan on se, että myöhemmällä iällä voi vähän hävettää.
  3. Tarpeeksi rasvaisen rasvan lisäksi kannattaa päälle laittaa sukat. Parantaa imeytymistä ja suojaa lakanoita rasvalta
  4. Ylempänä kyseltiin Onnellisten saaresta. Mukava paikka mutta hyvin pieni paikka. "Kotaan", missä ruokailu tapahtuu, mahtuu ehkä n 40 ihmistä. Menu on ilmeisesti melko hintava. Kannattaa varmasti käydä paikan päällä katsomassa.
  5. Mun mielestä ne vanhaan tyyliin tehdyt Satuhäät oli parempia. En nyt tarkoita niitä horoskooppi-juttuja tms, mutta sitä kronologista järjestystä, että ensin valmistellaan ja sitte vasta juhlitaan. Surkea jakso, mutta silti varmasti katson myös tulevaisuudessa. ..