Sabine

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Sabine

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllä se kaason tehtävä ainakin mulle oli kunniatehtävä.
 2. Mua pyydettiin kaasoksi melkein vuosi ennen häitä. Kauhea paniikki tuli ensin, mutta ihana ja iloinen yllätys oli. Oli ainakin aikaa sulatella asiaa
 3. Finlandersin Oikeesti ja Sinun vuokses on ihania. Kun ei tuo englanti luonnistu, niin mulle noi suomalaiset on ihan ykkösiä.
 4. Ei ne loppujen lopuksi kamalat olleet, mutta kaaoksen saivat aikaan. Oltiin polttareita edeltävänä päivänä suunnittelemassa polttareita, muttei mikään suunnitelmista pitänyt polttareissa. Ja mikään ei ollut valmiina. Kaaso ei edes tiennyt ketkä kaikki ovat polttareihin tulossa, eli rahatilanne oli myös siinä vaiheessa vielä auki. Tais olla enemmän kaason näköiset polttarit, kuin morsiamen, sellaista ohjelmaa ainakin oli.. Mutta morsian oli ainakin tyytyväinen, se on kuitenkin pääasia.
 5. Jos on kyse esim. sukulaisen häistä eikä tunne paria tarpeeksi hyvin, on helpompaa jos on lahjalista. Mutta tutummalle/läheisemmälle selviää ilman lahjalistaa.
 6. Olen monissa polttareissa ollut ja hintahaitari on ollut 20-50e. Mutta tuohon pienimpään summaan ei sitten kuuluneet omat menot, syömiset ja muut menot. Myös yhden kaverin polttareissa laitoin mielestäni ison summan siihen nähden mitä sinä päivänä tehtiin, eikä rahat siltikään riittäneet. Taisi kaaso laittaa liikaa rahaa morsiamen pukuun (mistä morsian ei edes pitänyt ja muut oltiin oltu jo vastaan koko pukemista..).
 7. Kyllä polttareissa joku hemmottelu täytyy olla, joten valitsisin B:n. Ellei sitten joku polttareissa olijoista satu olemaan kosmetologi/jalkahoitaja tms.
 8. Olen itse aika arka osallistumaan mihinkään leikkeihin, mutta kyllä ne häihin kuuluu. Olin yksissä häissä missä ei leikkejä, eikä puheita, ollut ja moni siellä sitten kävi vaan syömässä ja lähti pois. Kyllä sellainen olo jäi, että jotain puuttui. Toisissa häissä missä olen ollut me kaasot ja bestmanit keksittiin ja järjestettiin ohjelmaa. Mutta myös morsiuspari oli järkännyt jotain.
 9. Omasta mielestäni on helpompi mennä häihin, kun tietää siellä olevan istumajärjestyksen. Ainakin jos häissä ei paljon muita tuttuja ole. Ja ettei sitten mene niin, että kaverit ja muut tutut menee hääparin viereen ja sitten sukulaiset istuvat kauempana morsiusparista.
 10. Kyllä se morsiamen tehtävä on valita ketä polttareihin kutsutaan, hänenhän päivä se on. Itse kaasona olleena pyysin morsianta kirjoittamaan listan ja puh. numerot ketä hän polttareihin haluaa.