Jump to content
Naimisiin.info

Luthien79

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    koirat (agility + näyttelyt)

Luthien79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meilläkin on tiedossa pienet häät. Vieraita kutsutaan reilu parikymmentä; molempien perheet ja lisäksi hyviä ystäviä.
  2. Luthien79

    Valssi tanssitaidottomille

    Martikaisen sivuilta löytyy ainakin soinnutukset http://r10productions.com/martikainen/sointulaput/valssi-tanssitaidottomille.jpg
  3. Luthien79

    Alan Mendel

    Oletko kokeillut kirjastoa? Mikäli omassa kirjastossanne ei ole, niin voi tehdä kaukolainan.
  4. Luthien79

    Wallu Valpion Kulkurin valssi

    Et ole tainnut vielä kirjastosta etsiä...? Ainakin pk-seudulla löytyy
  5. Vielä ainakaan ei ole ollut tarvetta jakaa tietoa, kyllä ihmiset saavat aikanaan tietää Vain yhdelle ystävälle olen kertonut, kun hän asuu ulkomailla, joten hänen saapumisensa vaatii enemmän järjesteltävää.
  6. Meillä on tarkoitus myös järjestää pienet häät ja vieraita aiomme kutsua n. 25. Tässä luvussa on mukana perheet ja lähimmät ystävät. Ajattelimme vain kahvittaa vieraamme, mutta ohjelmaa emme ole vielä miettineet... se puoli minua vähän mietityttää. Onko muita, joilla on suunnitelmissa pienet häät tänä vuonna?
  7. Näillä näkymin meille olisi tulossa "kahvihäät", toki pientä purtavaa on tarkoitus tarjota myös. Vielä ei ole kuin alustavasti mietitty tarjoiluja, onhan tässä onneksi aikaa pähkäillä
  8. Vielä en ole kaasoa kysynyt, se on sitten edessä, kun olemme saaneet vahvistuksen päivälle. Tosin vielä ei ole varmaa, tuleeko kaasoa, tuntuu sopivat ehdokkaat olevan vähissä.
  9. Meille on tarkoitus tulla pienet häät; vieraita kutsutaan n. 25 kpl.
  10. Tuntuisi kovin omituiselta kutsua tuntemattomia omiin häihinsä, tosin sulhon veljen naisystävää en ole tavannut, kaikki muut kutsuttavat ovat perhettä tai ystäviä.
×
×
  • Create New...