Jump to content
Naimisiin.info

Puiks

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Puiks's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täältä liittyy yksi rouva Washingmanin suosittelijoiden joukkoon! Edullista ja putipuhdasta tuli, vaikkei mun puvussa ollut edes pesuohjeita...
  2. Itse tuunautin pukuni Annu Koivumäellä ja olin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen.
  3. Puiks

    Mitä teille tulee hääkarkeiksi?

    Meille tulee Fazerin Nordic Gourmet - mustikkakonvehdit. Valmiiksi kauniissa pakkauksessa.
  4. Kannattaa muistaa, että vihkimistilaisuudessa esitettävästä musiikista ei päätä pappi vaan kanttori. Kannattaa siis olla häneen suoraan yhteydessä.
  5. Puiks

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Me kutsutaan! Tosin nämä pastorit ovat ystäviämme että kutsu olisi käynyt joka tapauksessa Aika harvoinhan papeille (saati sitten kanttoreille) kutsu käy.
  6. Puiks

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Virsille on oma ketjunsa täällä, mutta tässä nuo Ruutin laulun sanat, jotka ovat Anna-Mari Kaskisen käsialaa: Minne sinä menet, sinne menen minäkin. Minne sinä jäät, sinne minäkin jään. Minnä sinä menet, sinne menen minäkin. Kuulun sinun kansaasi. Portin avaan, toisen suljen, loppuun asti kanssasi kuljen. Tässä seison, tässä viivyn loppuun asti luonasi. Minne sinä menet... Herra meistä huolen kantaa. Loppuun asti voimansa antaa. Siksi uskon, siksi luotan, loppuun asti korkeimpaan. Minne sinä menet... Nuotit löytyy ainakin Syttyköön sydämiin - 100 laulua kuoroille -kokoelmasta.
  7. Ja eriparia täällä myös. Minä lut ja sulhanen ort. Meille oli alusta asti selvää että tulee molemmat toimitukset, aluksi mietittiin jopa kahden kirkon taktiikkaa (Helsingissä esim. Tuomiokirkko ja Pyhän kolminaisuuden kirkko on kätsysti vierekkäin ) mutta päädyttiin lopulta siihen, että luterilaisessa kirkossa tulee molemmat toimitukset peräjälkeen. Lapsista tulee sitten ortodokseja (jos niitä on tullakseen)
  8. Mun täytyy sanoa, että suurin myötähäpeän hetki oli ehkä se sisääntulohäämarssi - kiva että saivat sen musiikin mitä halusivat mutta se koreografia oli kyllä aika... ... ...tönkkö.
  9. Varmasti jos sivuilla sanotaan, että kengät on pienempää sorttia niin kannattaa ottaa se isompi koko. Jos nyt käy kuitenkin niin että ne kengät on liian isot niin voin kertoa, että Elegant stepsillä toimii vaihtaminenkin ihan kätevästi. Itse tilasin nimittäin isomman koon mukaan mutta ei siitä olisi edes puolipohjallisilla tullut hyvää joten vaihtoon meni. Tosin jouduin sitten soittamaan puhelun niiden asiakaspalveluun kun tarvitsivat postikuluja varten luottokortin tiedot (eivät jostain syystä saaneet niitä siitä aikaisemmasta tilauksesta), mutta en ole muuten koskaan saanut niin hyvää palvelua puhelimitse kuin siinä tilanteessa!
×
×
  • Create New...