Jump to content
Naimisiin.info

minjarella

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

minjarella's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pronoviaksen pukuja etsiessä niin löysin tällaisen liikkeen. Onko kellään mitään tietoa kyseisestä kaupasta ja sen luotettuvuudesta? http://www.eweddingdressshops.com/pronovias-wedding-dresses-c-103.html?page=1&sort=2d
  2. Nostellaan tätä aihetta hieman. Onko lisää kuvia pellava hääpuvuista? Ja suunnitteleeko joku muu tekevänsä hääpuku pellavakankaasta? Ja onkohan noita malleja muualla netissä mistä voi kattella kuin nuo morsiusgallerian?
  3. Tässä vaiheessa ajattelen meidän budjetin olevan 6000€, mutta yli 8000€ ei sais mennä. Ja todennäköisesti saadaan tuossa pysymään. Tila vuokra on niin halpa, ehkä jopa ilmainen... katsotaan miten käy. Niin ja vieraita tulee hiukan yli tai alle 100
  4. Meillä varmaan isäntä kiinnostuu mitä lähemmäs häitä mennään. Aion kysyä häneltä suurista linjoista kyllä mielipiteen, mutta hän on jo nyt ilmoittanut ettei häntä kiinnosta minkälainen koristus pöydässä on tai minkälaist servetit pöydissä on. Todennäköisesti tulee hankkimaan meille juotavat häihin ja hommaa auton millä ajellaan. Bändistä varmaan päättää tai hakee vaihtoehdot ja sitten yhdessä päätetään. Mutta meillä on vielä aikka häihin. Joten sen näkee sitten ensi vuonna miten meillä menikään.
  5. minjarella

    Teemana vihreä

    laitan tämän ketjun seurantaan. Meillä häät on tulossa vasta kesällä 2011, mutta nyt jo kypsyttelen ideoita siitä mitä ne voisi pitää sisällä koristelujen suhteen.
  6. Kyllä äiti auttaa ja aika monessa luotan hänen tyylitajuun. Kyllä meilläkin varmaan tulee pieniä riitoa siitä miten joku asia tehdään tai ei tahdä mitä lähemmäs häät tulee. Mutta aika pitkälle äiti varmaan antaa meidän päättää koska häät on meidän.
  7. Suurimmalta osalta tunnetaan. Miehen suvun puolelta on muutamia sukulaisia jotka olen nähnyt kerran tai kaksi jossain juhlissa, mutta en kyllä tunnistaisi jos kadulla kävelisi vastaan. Aa, onhan minunkin puolella muutama sukulainen joita mies ei ole nähnyt, mutta he edes tuskin tulevat häihin.
×
×
  • Create New...